Noyanlar Şirketler Grubu’nun yeni projeleri Ocean Life ve Olea Residence muhteşem bir lansmanla tanıttı. 

İskele BREEZE’de düzenlenen geceye KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Başbakan Ünal Üstel, Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu, iş insanları ve Kuzey Kıbrıs emlak sektöründen seçkin davetliler katıldı.

Projelerin video sunumlarının yapıldığı etkinlikte, projelerin maketleri de gösterildi.

Geceye katılan ve projelere tam not veren konuklara özel hediyeler verildi, gece Korhan konseriyle devam etti.

Tatar: Bölgeye değer katacak

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, bölgenin sosyal ve ekonomik olarak kalkınmasında büyük emeği olan Ahmet Noyan ve ailesine teşekkür ederek KKTC’de yatırım ikliminin çok müsait olduğunu, havasıyla, deniziyle, kültürüyle ve sahilleriyle dünyanın en güzel ülkelerinden biri olduğunu söyledi.

Tatar, yatırım yapmanın risk ve cesaret işi olduğunu, bu cesaretin de Ahmet Noyan ve çalışma arkadaşlarında olduğunu belirterek geceye katılan davetlilere bu yatırımları fırsata çevirebilmek için önlerinde güzel bir imkan olduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı Tatar, İskele’de Noyanlar Şirketler Grubu’nun birçok önemli yatırıma imza attığını ve şimdi de Geçitkale’ye yapılacak olan projeler ile bölgeye değer katacağını söyleyerek ülkenin her geçen gün yeni yatırımlarla kalkındığını belirtti.

Ahmet Noyan: Yaşam alanlarını

bir üst mertebeye taşıyacağız

Noyanlar Şirketler Grubu Genel Direktörü Ahmet Noyan da, yıllardır karşılıklı güvenle yoğrulan bir iş birliği içerisinde çalıştıklarını belirterek güçlü bağlara sahip aile yapısı ve desteğinin, işlerinde profesyonel takım arkadaşları ile çalışmanın mutlak ki başarının anahtarı olduğunu belirtti. Noyan, ülkeye birçok alanda hizmet vermenin ve farklı alanlara da yaptıkları yatırımlarla özelde bölge halkına genelde ülkeye katkıda bulunmaktan büyük mutluluk içerisinde olduğunu söyledi.

Noyan, 2000’li yılların başında İskele Long Beach bölgesinde yeni bir yaşam alanı kurulması hayalini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıkları gibi Geçitkale’de de bölge dokusuna ve kültürüne uygun, herkesin hayallerini gerçekleştirebileceği OLEA projeleri ile iddialı olduklarını belirtti.

Noyan, modern ve etkileyici çizgilere ve dokunuşlara sahip Ocean Life projesi ile de yaşam alanlarını bir üst mertebeye taşıyacaklarını, İskele Long Beach bölgesinde kent parka da sahip Ocean Life’ın adına yakışır bir şekilde içerisinde birçok aktivite ve özel hizmetin sunulacağını söyledi. Ahmet Noyan, bu özel projenin Akdeniz esintisini Okyanusla harmanlayarak yaşamı bir üst noktaya taşıyacağını belirtti.

Zarif Noyan: Ocean Life bölgenin

amiral gemisi olmaya aday

Noyanlar Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Direktörü Zarif Noyan, Noyanlar Şirketler Grubu’nun birçok seçkin projeye imza attığını belirterek şirkete duyulan güvenin doğru, çalışkan ekiplerde yer alan çalışma arkadaşlarının bir eseri olduğunu ifade etti.

Her iki projenin de çok iddialı olduğunu, Ocean Life ile bölgenin amiral gemisi olmaya aday olunduğunu söyleyen Noyan, projenin detaylarını anlattı:

“Projenin tam ortasında restoran ve misafirlerin ağırlanacağı süitlerin olduğu müthiş bir yat ve etrafında yarı olimpik yüzme havuzları, aquası, açık ve kapalı otoparklar, 440 metre cephesi olan alışveriş caddesi, mağazalar, kafeler, yürüyüş ve bisiklet yolları, yeşil alanlar, çocuk parkları, dünya mutfaklarının olduğu restoranlar ve bodrum katta özel akvaryumlu restoran yer alacak”.

Noyan, bir diğer heyecanın ise Citta Slow şehri olan Geçitkale’ye yeni bir soluk getiren Olea Residence’in doğayla dost yeşilin ortasında yepyeni bir yaşama kapılarını aralayan bir site olduğunu belirtti. Noyan, yeşile ve geniş kullanım alanlarına ve parklara sahip olan projede geniş yürüyüş ve bisiklet yolları, oturma ve spor alanlarından geçerek yazın sıcağında serinleyebilecek havuzun ve restoranın da hizmet vereceğini söyledi.

Ocean Life Residence projesiyle ilgili detaylı bilgiye www.oceanliferesidence.com adresinden; Olea Cyprus Website projesiyle ilgili bilgiye de www.oleacyprus.com adresinden ulaşılabiliyor.