Noyanlar Şirketler Grubu, yeni yatırım projelerinin hazırlığını yapmak üzere denizi, doğası, tarihi dokusu ve doğallığı ile bilinen Dipkarpaz’a çıkarma yaptı, hazırlıkların sürdüğü yeni ofis çok yakında bölgeye hizmet vermeye başlayacak.

Yatırımlarıyla adamıza değer katan Noyanlar Şirketler Grubu, Kıbrıs adasının doğusunda bulunan bakir bölge Dipkarpaz’da yatırım fırsatları planlıyor. Noyanlar Şirketler Grubu direkötleri ile personeli, turizm potansiyeli giderek artan Dipkarpaz’a giderek, bölgede inceleme ve değerlendirmelerde bulundu ve yeni ofisi müjdeledi. Dipkarpaz ziyaretinde, Noyanlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi, Yurt Dışı Pazarlama Sorumlusu ve Satış Direktörü Zarif Noyan ile Noyanlar Şirketler Grubu Satış Direktör Yardımcısı Doğa Noyan ve satış ve pazarlama işlerinden sorumlu personel yer aldı.

Ziyarette konuşma yapan Zarif Noyan, Noyanlar Şirketler Grubu’nun, Yenierenköy ve Karpaz bölgesinde yeni yatırım projeleri bulunduğunu belirterek, bunun hazırlığını yapmak üzere Dipkarpaz’da incelemeler yaptıklarını söyledi.

Turizm potansiyeli giderek artıyor

Yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken bu bölgenin turizm potansiyeli giderek artıyor. Kıbrıs adasının sıcak bir iklime sahip olması sayesinde her mevsimde özellikle Dipkarpaz’da eko turizm, doğa yürüyüşü, yoga, bisiklet sürüş etkinlikleri, kır koşusu ve Apostolos Andreas Manastırı’na yönelik dini turizm aktiviteleri yapılıyor. Dipkarpaz’daki turizm tesislerinde konaklamalar da bölgeye ve bölge insanına katkı sağlıyor. Gerek turların bölgeye kanalize edilmesi gerekse yabancı turistlerin gelmesiyle yıl sonu itibariyle bölgeyi 80 bin turistin ziyareti etmesi planlanıyor.