İskele'ye hayat veren projeler inşa eden Noyanlar Şirketler Grubu, Black Friday kampanyası ile Sea Life Long Beach projesinde yer alan studio tipi full eşyalı ve tüm masrafları ödenmiş dairenin fiyatını £42.900'e indirdi.

Başta İngiltere olmak üzere birçok ülkede Noel alışveriş sezonunda yapılan indirimlere, Noyanlar Şirketler Grubu da katıldı. İskele'nin çehresinin değişmesinde büyük rolü olan Noyanlar Şirketler Grubu, yılın son fırsatı Black Friday kampanyası ile Sea Life Long Beach projesi içerisinde yer alan Sea Shell’in 3'üncü kattaki 39 metrekarelik studio tipi full eşyalı daireyi; kdv, trafo payı ve vergileri dahil ederek £46.900'den £42.900'e indirdi.
Black Friday kampanyası ile yapılan bu beklenmedik indirim, emlak piyasasını adeta alt üst etti.
Denize yürüme mesafesinde olan proje, ister yatırım ister yaşamak için huzuru ve kaliteyi seven herkesi bekliyor.
İster yatırım, ister yaşamak için tercih edilecek ve yılın son fırsatı olan bu daire hakkında bilgi almak isteyenler, +90 533 833 09 99, +90 392 371 40 04 numaralı telefonlar ya da www.noyanlar.com web sitesinden ve [email protected] adresinden bilgi alabiliyor.
Black Friday kampanyası, Noyanlar Şirketler Grubu’na ait Instagram’daki
http://nynlr.link/instagram, Facebook’taki http://nynlr.link/facebook, Twitter’daki http://nynlr.link/twitter linklerinden de takip edilebiliyor.