KKTC'deki inşaat sektörünün devi olan Noyanlar Şirketler Grubu, yeni projelerinin hazırlıklarını yapıyor

İnşaat sektörünün önde gelen isimlerinden olan Noyanlar Şirketler Grubu, Gazimağusa ve İskele bölgelerinde yaptığı yatırımlarla binlerce aileyi ev sahibi yapmanın gururunu yaşarken, birçok yeni projeyi de yakında hayata geçirmeye hazırlanıyor.


 

Noyanlar, 5 bini aşan aileyi ev sahibi yaptı
 

Noyanlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi, Yurt Dışı Pazarlama Sorumlusu ve Satış Direktörü Zarif Noyan, şirketin, Mağusa ve İskele bölgelerinde bugüne kadar birçok yatırıma imza attığının altını çizerek, yaklaşık 5 bini aşan aileyi ev sahibi yaptıklarını belirtti.

Özelikle Mağusa bölgesinde yatırımcıların ilgisini çeken şehir merkezindeki Angel Towers projesi ile çok büyük bir gelişme sağlandığına işaret eden Zarif Noyan, “Angel Towers projesinin yanı sıra 100’ü aşan apartman projesini hayata geçirmiş bulunuyoruz. Özellikle İskele bölgesinde Long Beach sahil boyunda yapılan site projeleri ile tüm dünyaya kapılar açılmış, çok büyük bir etkileşim sağlamıştır. Long Beach sahili ayrıca bir çok yatırımcının ilgisini çekerek, bölgeye bir o kadar daha değer katmıştır” dedi.
 

Müşterilerin bütçesine göre

ödeme planı yapılıyor
 

Zarif Noyan, satışlar konusuna da değinerek, Noyanlar Şirketler Grubu'nun herhangi bir satışta ciddi kurallarının hiçbir zaman olmadığını, her zaman müşterisini anlama yönünü tercih ettiğini ve müşterisinin bütçesine göre adımlar atmayı başardığını ifade etti.

Anahtar teslime kadar belli bir rakamın ödenmesinin söz konusu olduğunu fakat bu ödemelerin müşterilerin taleplerine göre belirlendiğinin altını çizen Noyan, “Şu an yine ödemelerle ilgili satış ekibimle güzel planlar hazırlamaktayız. En önemlisi yatırımcılarımıza kira garantisi sözünü vererek onların yatırımlarına daha çok değer katmayı başarıyoruz” dedi.


 

Her ülkeden birçok yatırımcı,

Noyanlar ailesine katıldı
 

Noyanlar Şirketler Grubu Satış Direktörü Zarif Noyan, şirketin, dünyanın birçok ülkesi ile iletişim halinde olduğunu ve her zaman yeni ülkelere kapılarını açmayı sevdiklerini belirtti.

Noyan, pandemi sürecinden tüm dünyanın etkilendiğini ve her şirketin bir şeyler yapmak için çaba gösterdiğini söyleyerek, “Sağlık her şeydir fakat şirketimiz, en iyi şekilde ilerlemeye devam ediyor. Türkiye, İngiltere, Avrupa ülkeleri, Almanya, Rusya, Skandinav ülkeleri gibi bir çok ülkeyle çalışmaktayız ve şirketimize duyulan güven ve yatırımcı ilgisinden dolayı çok gururlu ve mutluyuz” ifadesini kullandı.
 

Pandemi sürecinde Kıbrıslı Türkler yatırım yaptı
 

Zarif Noyan, pandemi süreci de dahil olmak üzere İngiltere'de yaşayan birçok Kıbrıslı Türkün, Noyanlar Şirketler Grubu'nun projelerine olan ilgisinin oldukça fazla olduğunu belirterek, “Şirketimiz, bu süreçte yerli halktan yatırımcıları da online olarak ev sahibi yapıp, Noyanlar ailesine katmayı başardı. Yine onların yanındayız ve her türlü olumlu koşulu yaratmaya hazırız” dedi.

Büyük ilgi görecek yeni projeler yapılıyor
 

Hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında da bilgi veren Zarif Noyan, şöyle konuştu:

“Yeni projemizin şu an çizimleri ve iç tasarımları hızlı bir şekilde hazırlanmaktadır.

Yeni projelerimizin tüm yatırımcıların yoğun şekilde ilgisini çekeceğini şimdiden söyleyebilirim. İhtiyaç ve talebe göre hazırlanan yeni projeleri ilerleyen aylarda net olarak, görselleri ile açıklayacağız. Benim en çok sevdiğim sloganımız var. 'Kıbrıs sizi çağırıyor. 2021, hayallerinizin yılı olsun.' Tüm bunları dile getirirken, herkese sağlık diliyorum. Hayatımızdaki güzellikler eksik olmasın”.