Noyanlar Group Direktörü Zarif Noyan yayımladığı yeni yıl mesajında “Tüm mutlu geri dönüşler; geleceğe umut ve heyecanla bakmamızı sağlıyor” dedi

Group Direktörü Zarif Noyan, 2023 yılına girmemize sayılı günler kala herkesin yeni yılını kutladı, sağlık, huzur mutluluk diledi.

Yeni yıl mesajı yayımlayan Noyan, şirket olarak 1973 yılından bu yana canla başla çalıştıklarına vurgu yaparak şöyle dedi:

“2023’ün eşiğinde yarım asrı geride bırakırken, Noyanlar Group ailesine katılan binlerce müşterimizin kalbine dokunmayı başarmışsak ne mutlu bizlere. İnsanların gözlerinde gördüğümüz, sözlerinde işittiğimiz güven; bizim de özgüvenimizi ve azmimizi tazeliyor. Tüm mutlu geri dönüşler; geleceğe umut ve heyecanla bakmamızı sağlarken, bir yandan da yepyeni fikirlerin kapısını aralıyor”.

Kuzey Kıbrıs’a ve dünyanın farklı noktalarına dokunurken ‘yaşamı’ merkeze aldıklarını ve yüceltmeye odaklandıklarını ifade eden Noyan, yaşanabilir mekânlar tasarlayarak inşaat sektöründeki konumlarını da güçlendirdiklerini söyledi.

Noyan, iyi işlerin ancak ve ancak geleceği hissederek, kurgulayarak yapılabileceğine inandıklarını belirterek yaşamı tasarlayabilmek için gelecekte olmak gerektiğini vurguladı.

“Umut yılı 2023”

Zarif Noyan, mesajında şunları paylaştı:

“Güçlü bir ekip her şeyin üstesinden gelebilir.

Geride bıraktığımız yılları, Noyanlar Group’ta edindiğim tecrübeleri düşündüğümde başarımızın güçlü temellerini yeniden keşfediyorum. Birbirimizle, iş birliği yaptığımız şirketlerle ve müşterilerimizle kurduğumuz iletişim, işimizin en önemli parçası. Yaşama değer katan işler bu büyük resmin önemli parçasıdır.

Bu bağlamda Noyanlar Group olarak, uyumlu ve güçlü bir ekiple birlikte ‘ben’ değil ‘biz’ olmaya odaklanarak, sağlıklı ve güçlü iletişimi her şeyin üzerinde tuttuk. 2019 sonundan 2022’ye kadar, pandeminin getirdiği pek çok zorluğa birlikte göğüs gerdik. Şimdi 2022 yılını rekorlarla bitiriyor oluşumuzun sebebi, aramızdaki bu güçlü iletişimin bir yansımasıdır.

Sağlığın, iletişimin, huzurun ve barışın önemini anladığımız zorlu zamanlardan geçiyoruz… Son birkaç yıldır, dünyamız her açıdan sınanıyor dersek abartmış olmayız. Hepimizin tek vatanı olan dünyamızın verdiği sınav -bir noktada- hepimizin ‘bireysel’ sınavına da dönüşüyor. Birbirimizi dinlemeye, anlamaya çalışmaya ve desteklemeye hiç olmadığı kadar ihtiyacımız var.

Kanımca insanlar arasında sadece birkaç kelimelik mesafeler bulunur. 2023’ün; birbirimizi, birkaç kelimeyle aşabileceğimiz uzaklıklarda kaybetmeyeceğimiz bir yıl olmasını dilerim.

Nerede yaşam varsa orada umut da vardır. 2023 yılı umut yılı olsun!

Herkesin yeni yılını kutluyor, mutlu ve sağlıklı bir yaşam diliyorum”.