İngiltere’de büyüyüp, 14 yıl önce Kıbrıs’a yerleşen Medyum Jenel Formosa, yeteneğinin özel ve doğuştan olduğunu belirtiyor… Formosa ayrıca talep üzerine insanları, kaybettikleri yakınlarıyla konuşturduğunu da iddia ediyor

İngiltere’de büyüyüp, 14 yıl önce Kıbrıs’a yerleşen Medyum Jenel Formosa, doğuştan bir yeteneğe sahip olduğunu söyledi… Formosa’nın talep üzerine insanları, kaybettikleri yakınlarıyla konuşturduğu iddiası oldukça ilgi çekici…

Üç çocuk annesi olan Jenel Formosa, yeteneğinin ailesi tarafından henüz çok küçükken fark edildiğini belirtti.

North Cyprus UK’in sorularını yanıtlayan Formasa, insanlarda var olan negatif enerjiyi, pozitife çevirdiğini söyledi. Formosa, ayrıca yenmesi zor hastalıklarda, doktorlarla işbirliği içerisinde alternatif tedavi de uyguladığını anlattı.

Formosa, insanlara dokunarak, onların hissettiklerini de anlayabildiğini iddia etti.

“İnsanlara gelecek hakkında yol gösteriyorum”

Jenel Formosa’nın babası Ergazili, annesi ise Larnakalı… Formosa, İngiltere’de büyüdü…

Aile içindeyken sürekli gelecekte olacakları söylemesi, annesi ve babasının dikkatini çekti.

“Eve hırsız girecek, kaza olacak” gibi olayları önceden bildiğini anlatan Formosa, 13 yaşındayken tarot falı bakmaya başladığını hatta Kıbrıs’tan kendilerini ziyarete gelen çok kişiye fal baktığını söyledi.

Formosa, okulunu tamamladıktan sonra narkotik polisi olarak görev yaptı. Narkotik köpeklerini eğittiğini, aranan bir maddenin yerini hissiyatıyla bulduğunu belirten Formosa, şöyle devam etti:

“Çok olayla karşılaştığım için yeteneğimi geliştirdim. Kayıp kişilerin bulunmasına da yardımcı oldum. Hislerim, bana Allah’tan hediye. Uzun süre çalıştıktan sonra, çocukları daha iyi yetiştirmek için eşimle Kıbrıs’a gittik. Buradaki ailem yeteneğimi bildiğinden, tarot bakmamı istedi. Kıramadım. Daha sonra tanımadığım insanların talepleriyle karşılaştım ve bakmaya devam ettim.

İnsanlara geçmişte yaşadıklarını söyleyebiliyorum. Onlara gelecek hakkında yol gösteriyorum. Sıkıntılarını gidermelerine yardımcı oluyorum”.

Kıbrıs’taki özel bir televizyonda “Ben Olsaydım” programının sunucusu olduğunu belirten Jenel Formasa, insanların telefoniyen programa katılıp, kendisine kaygılarıyla ilgili sorular sorduğunu, kendisinin de cevapladığını anlattı.

Formosa, insanların kendisine facebook ve instagram hesabından ulaşabileceklerini ifade ederek birkaç yıl önce, doktorların ayağa kalkamaz dediği 4 yaşındaki küçük bir çocuğa, enerji değişimi yaparak çare olduğunu iddia etti.