Adı gibi zarif duruşuyla dikkat çeken başarılı iş kadını, Noyanlar Şirketler Grubu Direktörü Zarif Noyan, yeni yıla dair temennilerini dile getirdi ve “Mutluluk, uzakta değil kalbimizde” vurgusunu yaptı.

Kuzey Kıbrıs’ta, inşaat sektörünün önde gelen markalarından olan ve özellikle İskele Long Beach bölgesinde yaptıkları yatırımlarla dikkat çeken Noyanlar Şirketler Grubu’nun başarılı Direktörü Zarif Noyan, 2022’yi karşılarken, yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen küçük mutluluklar ile gülümsemeyi unutmamak gerektiğini belirtti ve yeni yıla dair temennilerini dile getirdi.
Zarif Noyan, düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi: “Ne zaman yeni bir yıla doğru yaklaşsak aklıma çocukluk günlerim gelir. Anneme ‘Zaman neden çabuk geçmiyor? Bende büyümek bir anne olmak istiyorum’ diye ağladığım o günler olurdu. Şimdi bakıyorum da zaman dediğimiz o sihirli kum taneleri çoktan geçip gitmiş. Geçmez dediğimiz seneler, su gibi geçmiş ve 2022 yılını selamlar olmuşuz. Bugün geçmişe dönüp baktığımızda 2020 yılındaki pandemi koşullarının ve Covid19’un hayatımızı pek çok yönden etkilediğini görebiliyoruz. Pandemi döneminin hayatımızı, işlerimizi, ailemizi ve hayallerimizi korku dolu bir kaosun içerisine çektiği zorlu süreçler geçirdik. Fakat ne yaparsak yapalım zaman durmuyor ve büyük bir hızla akmaya devam ediyor. Bu yüzden zamanı durdurmaya çalışmaktansa zamana ayak uydurmamız gerekiyor.”



“Hayat, bir gülümsemeyle anlam kazanır”

Zamanın hızla akıp gidişi sürerken küçük mutlulukları herkesin hakettiğini ifade eden Zarif Noyan, “Çoğumuz mutluluğun dışarıdan gelmesini bekleyerek asık suratlarla dolaşıyoruz. Ancak hepimizin atladığı bir şey var: Mutluluk, uzakta değil bizim kalbimizde… Kendimizi mutlu hissettiğimizde başlıyor bütün macera” ifadelerini kullandı.
Zarif Noyan, insanların kendisine saygı duyması ve gülümsemesiyle hayatın anlam kazandığına vurgu yaparak, tüm sıkıntılar ve hayat koşullarının, şikâyetler ve negatif düşüncelerle daha da çekilmez bir hal aldığını ancak yaşamın güzelliğin
i insanın tüm çevresine hissettirmesinin önemli olduğunu belirtti.

2022, sevip-sevindirdiğim
iz özel bir yıl olsun

“Baharı müjdeleyen çiçekler gibi mutluluğa açmalıyız” diyen Zarif Noyan, yeni yılın tüm insanlığın mutlulukla baktığı, sevdiği ve sevindirdiği özel bir yıl olmasını diledi. Zarif Noyan, yeni yıl ile ilgili dilek ve temennilerinin şu sözlerle noktaladı: “Bu yılın herkese önce sağlık, daha sonra mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. Mutlu yıllar.”