Milletvekili Mesut Genç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Çok yakın bir zamanda bundan sonraki siyasi hayatımda Ulusal Birlik Partisi ile yola devam edeceğimi beyan etmemin akabinde katılımın ve coşkunun oldukça yüksek olduğu bu gecede genel başkanımız Sn. Ersan Saner ve genel sekreterimiz Sn. Oğuzhan Hasipoğlu’nun şahsıma partimiz rozetini tevdi etmiştir” ifadelerine yer verdi.

İşte o paylaşım:

“Bu akşam Ulusal Birlik Partisi’nin 46. kuruluş yıldönümü resepsiyonunda bir araya geldik.

Çok yakın bir zamanda bundan sonraki siyasi hayatımda Ulusal Birlik Partisi ile yola devam edeceğimi beyan etmemin akabinde katılımın ve coşkunun oldukça yüksek olduğu bu gecede genel başkanımız Sn. Ersan Saner ve genel sekreterimiz Sn. Oğuzhan Hasipoğlu’nun şahsıma partimiz rozetini tevdi etmiştir. Böyle bir gecede bu denli bir kucaklayış beni çok mutlu etmiştir.

Bu bağlamda bu önemli gecede Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin ve Kıbrıs Türk Halkı’nın bugünlere gelmesinde öncü rol oynayan, ülkemiz siyasetinin her daim amiral gemisi konumunda olan Ulusal Birlik Parti’mizin 46. yıldönümünü en kalbi duygularımla kutlar, geceye katılan ve emek veren herkese yürekten teşekkür ederim. Ayrıca bugüne kadar yapılan kongrelerde seçilen tüm arkadaşlarımı tebrik eder ve yakın zamanda yapılacak olan genel kongrede yarışacak tüm adaylara başarılar temenni ederim.”