Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Meclis’te seviyesizlik diz boyu, seviye ise yerlerde” dedi.

Özersay, paylaşımında, “Kimsenin kimseye Meclis’te bu üslupla konuşması kabul edilemez ve o açıdan haklı olabilirsiniz ama Ana muhalefet partisi olarak bunun sebeplerini göremiyor olamazsınız!” ifadelerine yer verdi.

Özersay’ın paylaşımı şöyle:

“Meşruiyeti tartışmalı olan ve sizin de gayrimeşrudur dediğiniz bir hükümetten, hele hele zerre meşruiyeti bulunmayan bir Bakandan seviyeli bir yanıt mı bekliyordunuz? Meclis’te olağan bir hükümet-muhalefet ilişkisi kurup sonra da sizi kaale almasını mı bekliyordunuz? Meclis’te kalıp olağan bir muhalefet yaklaşımı ortaya koyup gayrimeşru şekilde oluşturulan hükümeti kanıksadığınız ve normalleştirdiğiniz için yaşıyoruz bunları, o nedenle bu seviyesiz ve kısır muameleye şaşırmanıza şaşırıyoruz! Evet kimsenin kimseye Meclis’te bu üslupla konuşması kabul edilemez ve o açıdan haklı olabilirsiniz ama Ana muhalefet partisi olarak bunun sebeplerini göremiyor olamazsınız!”