Başkent Lefkoşa’da faaliyet gösteren bir mağazada satışa sunulan toplam 1,750 TL değerindeki güneş gözlüğü ile kıyafeti çaldıkları tespit edilen iki kişiden biri tutuklandı, diğer şahıs polis tarafından aranıyor.

Polis Basın Subaylığından yapılan açıklamaya göre, dün, saat 14.00 sıralarında, Lefkoşa’da faaliyet gösteren bir mağazaya müşteri olarak giden L.R. (K-29) ve E.M.’nin (E-35), mağazada satışa sunulan toplam 1,750 TL değerindeki güneş gözlüğü ile kıyafeti alıp, ödeme yapmadan mağaza dışına çıkarmak suretiyle çaldıkları tespit edildi.

L.R.’nin tutuklandığı, E.M.’nin ise aranmakta olduğu belirtildi.

- Lefkoşa’da “kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufundan” bir kişiye tutuklama

Lefkoşa’da Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından dün yapılan operasyonda 25 yaşındaki erkek şahıs, “kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufundan” tutuklandı.

Polisten yapılan açıklamaya göre dün, Lefkoşa’da, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyon sonucu, H.M.O.’nun (E-25) tasarrufunda yaklaşık 80 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve uyuşturucu madde satışından elde edildiğine inanılan 1,200 Euro nakit para bulunarak emare olarak alındı.

Söz konusu şahıs tutuklandı.