Her geçen gün gelişen ve büyüyen İskele’ye yapılan kaliteli yatırımlar sayesinde Long Beach, her türlü sosyal yaşam tarzına cevap veriyor
 

NOYANLAR’DAN ÖNEMLİ YATIRIMLAR… Noyanlar Şirketler Grubu’nun yaptığı kaliteli yatırımlar başta olmak üzere cafe, restoran, sahil yolu ve sosyal yaşam alanları, Long Beach bölgesine modern bir yaşam tarzı kattı. Noyanlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi, Satış Direktörü ve Yurt Dışı Pazarlama Sorumlusu Zarif Noyan, şirketin 2008 yılından bu yana Long Beach bölgesine birçok yatırım yaptığını belirterek “2021 yılı için hazırlıklar ve yeni yatırım çalışmaları sürüyor. Şirketimizin 2025 yılına kadar yapacağı projeler için de araziler halihazırda alınmış durumdadır” dedi.


 

İskele’nin Long Beach bölgesi, adeta adanın gözbebeği haline geldi. Long Beach, sosyal yaşam alanları, denizi, kumu ve eşsiz manzarasıyla oldukça cazip bir bölge olarak hem yatırımcıları, hem de bu bölgede huzurlu bir yaşam sürmek isteyenlerin ilgisini çekmeye devam ediyor.
Noyanlar Şirketler Grubu’nun yaptığı kaliteli yatırımlar başta olmak üzere cafe, restoran, sahil yolu ve sosyal yaşam alanları, Long Beach bölgesine modern bir yaşam tarzı kattı.


 

İster denize girin, ister spor

yapın, isterseniz çimlere uzanın
 

Altın bir kumsalı ve masmavi bir deniziyle 1.5 km uzunluğundaki Long Beach sahilindeki berrak bir suda yüzme keyfi başta olmak üzere yürüyüş- koşu parkuru, bisiklet parkuru, açık spor alanları, çocuk oyun alanları, engelsiz oyun alanı ve yiyecek-içecek stantları bölgede yaşayanların hoşça vakit geçirebilmesini sağlıyor.
Long Beach bölgesinde yaratılan sahil yolu, gün boyu dinlenmek, kitap okumak ya da spor yaparak vakit geçirmek isteyenlerin vazgeçilmezi haline geliyor. İsteyen kitabını alıp çimlere uzanıyor, isteyen deniz manzarası eşliğinde yürüyüş ya da bisiklet keyfi yapıyor.
Kurulan oyun ve spor alanında ise çocuklar keyifli vakit geçirebiliyor.
Ayrıca, Long Beach’in denizinin dönem dönem dalgalı oluşuyla rüzgar sörfü de yapılabiliyor.

Her ihtiyaca cevap veren bir bölge
 

Bölgeye önemli yatırımlar yapan şirketlerin başında gelen Noyanlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi, Satış Direktörü ve Yurt Dışı Pazarlama Sorumlusu Zarif Noyan, hızla gelişen Long Beach bölgesinde sosyal yaşamda çeşitliliğin giderek arttığını belirtti.

Noyan, bölgede bulunan Cortado Espresso Bar ve Mardo’nun Long Beach’e canlılık kattığını ifade ederek, bunların yanında restoranlar, tarihi mekanlar, yürüyüş yolları, bisiklet aktiviteleri, kuaför ve güzellik salonları, eczane ve marketlerin de her türlü ihtiyaca cevap verdiğini anımsattı.

Bisiklet yarışları ve festivaller büyük ilgi görüyor
 

Zarif Noyan, altın bir kumsalı ve masmavi bir denizi bulunan Long Beach bölgesinde isteğe bağlı olarak safari veya yat turları da organize etmenin mümkün olduğuna da dikkat çekti.
Noyan, bölgede herkesin kendi ilgi alanına uygun etkinliğin yapılabildiğine işaret ederek, funfair, bisiklet yarışları, konser gibi etkinliklerin yapıldığını; sahilde özellikle çocuklara özel eğlencelerin düzenlendiğini belirtti.

Yeni yatırımcılar bekleniyor
 

İskele Long Beach bölgesinde farklı ülkelerden insanların konakladığını veya ev sahibi olduğuna da işaret eden Zarif Noyan, “Örneğin; Kazakistan, Belarus, Rusya, Ukrayna, İskandinav ülkeleri ve Türkiye’den çok sayıda insanı bu bölgede görebilirsiniz. Ayrıca kendi vatandaşımızın da seçtiği bölgelerden biri” dedi.
Noyan, İngiltere’de yaşayan Kıbrıslı Türkler’in bölgeye olan ilgisinin hızla artış gösterdiğine de dikkat çekerek, özellikle yatırım yapmak isteyenlerin ilk tercihinin Long Beach bölgesi olduğunu ifade etti. Noyan, adada karantina uygulamasının kalkmasıyla birlikte çok sayıda yeni yatırımcının bu bölgeye geleceğine emin gözüyle baktıklarını belirtti.


 

Bölgenin gelişmesinde Noyanlar’ın katkısı büyük
 

Bölgenin gelişmesine büyük katkı koyan şirketin yatırımlarını da anlatan Noyanlar Şirketler Grubu Satış Direktörü Zarif Noyan, şirketin 2008 yılından bu yana Long Beach bölgesine birçok yatırım yaptığını anımsattı. Noyan, bölgenin gelişip güzelleşmesi ve duyurulması açısından şirketinin yaptığı yatırımların önemli olduğunu kaydederek, “Şu an 2021 yılı için hazırlıklar ve yeni yatırım çalışmaları sürüyor. Şirketimizin 2025 yılına kadar yapacağı projeler için de araziler halihazırda alınmış durumdadır” ifadesini kullandı.
Noyanlar Şirketler Grubu’nun yatırımları hakkında bilgi almak için sosyal medya üzerindeki ‘noyanlargrup’ Facebook sayfası ve ‘noyanlargrup’ Instagram hesabı ile iletişim kurulabiliyor. Ayrıca, www.noyanlar.com adresi ve ‘noyanlargroup’ IOS/Android uygulamasından her türlü bilgi alınabiliyor.