Motosiklet tutkunu Artun Korudağ, sokağa hayvanlarını terk eden insanları eleştirdi, sokağa bırakılan hayvanların bir çoğunun karayollarında arabaların çarpması sonucu hayatlarını kaybettiklerine dikkat çekti.

Yollar da başı boş dolaşmak zorunda kalan hayvanların hem motosiklet hem de diğer taşıtlar için büyük tehlike oluşturduklarını belirten Korudağ, bugün motosiklet gezisi sırasında yine bir köpeğin aracın çarpmasıyla ciddi şekilde yaralandığını ifade etti.

İşte ilgili paylaşım:

“Yine ayni bölge. Yine başıboş bir köpek. Bugün 8 motosiklet sürüşe çıktık. Bizim önümüzdeki araç istemeden çarptı. Tasmalı ama bence uzun zaman önce terkedilmiş bir golden. Çarpan arkadaş üzgün. “Birden önüme atladı” diyor. Çocuk, çoluk arabada giderken piyango ona vurdu! Orda hız kamerası var. Yani arabalar en çok 65km sürat yapabiliyor. Tatlısu çemberinden 50mt. İlerisi. 6-7 kişi zar zor arabaya koyduk. Nedim yardım etmeye çalışırken zavallı hayvan küçük bir uyarı ısırığı attı Nedim’e. 10mt ileride başka ezilip acı içinde ölmüş bir kedi. Yani piyango bizden birine çıksaydı, köpek veterinere, motosiklet sürücüsü hastaneye olacaktı… İşte KKTC nin sorunudur bu başıboş hayvanlar. Kimin umurunda? Benim hem 5-10 kişinin daha! Ama helal olsun adam çarptı, diğer ıskartalar gibi basıp gitmedi! Bu olayda en üzüldüğüm nokta köpeğin arka ayaklarında hiçbir tepki olmaması!