Yatırımlarını sürdürürken kurumsal şirket olmanın gereklerinden olan sosyal sorumluluklarını da yerine getiren, özel günleri anmaya ve kutlamaya önem veren Noyanlar Şirketler Grubu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Şirketin kadın yetkilileri, kadının toplumdaki yeri, önemi ve değerine dikkat çekti.

Noyanlar Satış Direktörü Zarif Noyan, “Kadın demek; duygu demek, sevgi demek, güç demek, lider demek, özveri ve sabır demek ama en önemlisi ‘Anne’ demektir. Kadınla ilgili kelimelerle ifade edilemeyecek o kadar çok şey var ki ben yazmakla bitiremem. Kadın, fedakâr, sabırlı, özverili bir anne. Kadınlar hayatımızdaki en yüce örnektir” dedi. Noyan, yalnızca 8 Mart Kadınlar Günü’nde değil her gün kadınların önemini ve değerini hatırlayacağımız, kadınların özgür olabildiği ve daima saygı duyulduğu bir yıl olmasını diledi.

Satış Direktör Yardımcısı Doğa Noyan, şöyle dedi:

“Kadın, gücün simgesidir. Gün gelir düşer, ardından daha kuvvetli ve yıkılmaz bir şekilde ayağa kalkar. Gün gelir üzülür hatta belki gözyaşı döker, ardından döner gülücükleriyle ve kahkahalarıyla etrafına ışık saçar. Yine yeri gelir kaybeder, sonra döner en azimli şekliyle kendinden ödün vererek yine yeniden kazanır. Başarıdan asla ödün vermez. Çalışmaktan korkmaz. Savaşmaktan korkmaz! çünkü kadın, cesurdur. Bizler hepimiz birer güçlü kadınlarız. Kadınların değerleri, eserleri, kararlılıkları, tutkuları, özgür ruhları ve daha birçok güzel duyguları paha biçilmezdir. İçtendir, gerçektir. Kadınlar birer çiçektir. Tüm Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten kutluyor ve hepsini kocaman kucaklıyorum.

Siz güzel kadınlar, güçlü kadınlar, örnek kadınlar, iyi ki varsınız”.


Satış Temsilcisi Mahsa Esmaeliei, kadınların, Tanrı'nın dünyaya gönderdiği güzellik sembolü olduğunu belirterek insanın yaşama arzusunun, hayatta kalma sebebi olduğunu söyledi. Esmaeliei, Kadınlar; sevgili, eş, kız kardeş, anne ve tüm duyguların yaratıcısı, tüm iyiliklerin özetidir. Onlar; hayatı, sevgiyi ve aşkı bize öğreten en güzel öğretmenlerdir” dedi.


Satış Direktör Asistanı Didem Bayram, kadınların istediği hedefe ulaşabilmesi için sadece hayal etmesinin yeterli olduğunu ifade ederek “Kadın, aklına koyduğu ne varsa, gerçekleşene kadar pes etmeden mutlaka peşinden gidecektir. Hayatta karşısına çıkan her şeye rağmen pes etmeden hayallerinin peşinden koşan, dünyanın en güçlü varlıkları kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun” şeklinde konuştu.


Muhasebe Departmanından Ayşe Konaklı, “Kimi zaman bir anne, kimi zaman değerli bir eş… Her zaman ne istediğini bilen varlıktır o. Yüreğinde sınırsız sevgi, şefkat ve fedakârlık olan kadınların gününü en içten kutluyorum” derken; Sosyal Medya Uzmanı Merve Hüseyinova, “Dünyada gerçek sevginin varlığını bizlere en derinden hissettiren, hayatımızın her anında yanımızda olup varlığıyla ve sevgisiyle yolumuzu aydınlatan, daima örnek alarak büyüdüğümüz kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun” açıklaması yaptı. Hüseyinova, kadınların bir gün değil, her gün aynı şekilde değer gördüğü bir dünya olmasını umut etti.