Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Lefkoşa Milletvekili Dr. Sıla Usar İncirli, Cengiz Kadiri’nin ölümü ile ilgili taziye mesajı yayınladı.

Cengiz Kadiri’nin ailelerinin en özel evladı olduğunu, bütün yaşamı boyunca her türlü zorluğa karşın karakteriyle kendini herkese çok sevdirdiğini anlatan İncirli, “halam Behiye, eniştem Mehmet ve kuzenim Aykut için öncelik Cengiz’imizin esenliği oldu her zaman, onların emekleri çok büyük” dedi.

Sıla Usar İncirli, Cengiz Kadiri’nin bu süreçte tedavisini sürdüren meslektaşlarına ve hemşire dostlarına teşekkürlerini sundu.

İşte ilgili paylaşımın tam metni:

“Ceno’muzu kaybettik. Ailemizin en özel evladıydı, bütün yaşamı boyunca her türlü zorluğa karşın karakteriyle kendini herkese çok sevdirdi. Halam Behiye, eniştem Mehmet ve kuzenim Aykut için öncelik Cengiz’imizin esenliği oldu her zaman, onların emekleri çok büyük. Bu süreçte tedavisini sürdüren meslektaşlarıma ve hemşire dostlarıma teşekkürlerimi sunarım. Yokluğuna alışmak mümkün olur mu bilmiyorum, çok zor, ama Cengiz’imizi çok özleyeceğiz, sevgisini yüreğimizde yaşatacağız. Huzur içinde uyusun...”