Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, belediyelerle ilgili yasa konusunda Başbakan Ünal Üstel’i televizyon programında tartışmaya davet etti.

Başbakan Ünal Üstel’in 16 saatlik komite toplantısında ve 18 buçuk saatlik Meclis toplantısında eleştirilerine rağmen tek bir cümle söylemediğini ifade eden Erhürman, ancak Üstel’in bugün bir TV programında hem kendilerine hem de bu “reformdan” rahatsız olan herkese ağzına geleni söylediğini kaydetti.

Üstel’in bildik teranelere sığınıp, yargıya giderek ülkeyi kaosa sokmaya çalıştıklarını, amaçlarının "milli davaya zarar vermek" olduğunu iddia edecek kadar kendinden geçtiğini belirten Erhürman, şöyle devam etti:

“Burada, her söylediğine yanıt vermek elbette mümkün değil. Çağrım açık: Madem ki bu süreci bu kadar iyi biliyorsunuz ve iyi niyetle sergilediğimiz yaklaşımların aslında kötü niyetli olduğunu iddia ediyorsunuz, gelin istediğiniz TV programında bu konuyu ayrıntılarıyla tartışalım. Süreci de, yasayı da! Ak koyun, kara koyun belli olsun! Var mısınız?!”

İşte İlgili paylaşım: