Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, 13 dolar taşıma ücreti ile yakıt getirsin diye kendisiyle anlaşma yapılan şirketin bu işten vazgeçtiği söylendiğini kaydetti.

 Bu durumda ihalesiz alım yeniden gündemde denildiğini ifade eden Erhürman, “Fiyat? Kalite? Denetim? Allah'a emanet!” dedi.

“KIB-TEK'te oyunu bozduk" diyerek, kendi deyişleriyle "kahramanca konuşanların" KIB-TEK'i oyundan oyuna sürüklediklerine vurgu yapan Tufan Erhürman, hükümetin, her gün reformdan söz edip memlekette ne var ne yoksa deforme etmeye devam ettiğini dile getirdi.  Erhürman, “Yüzünüze gözünüze bulaştırmadığınız ne kaldı?!” diye de sordu.

“Fiyat? Kalite? Denetim? Allah'a emanet!”

İlgili açıklama:

Teknecik'te yakıt bitiyor. 13 dolar taşıma ücreti ile yakıt getirsin diye kendisiyle anlaşma yapılan şirketin bu işten vazgeçtiği söyleniyor. Bu durumda ihalesiz alım yeniden gündemde deniliyor. Fiyat? Kalite? Denetim? Allah'a emanet!

"KIB-TEK'te oyunu bozduk" diyerek, kendi deyişleriyle "kahramanca konuşanlar" KIB-TEK'i oyundan oyuna sürüklüyorlar! Her gün reformdan söz edip memlekette ne var ne yoksa deforme etmeye devam! Yüzünüze gözünüze bulaştırmadığınız ne kaldı?!