Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, Saner hükumetinde "Ayşe Teyze, Fatma Abla en uygun fiyatı bulur", Sucuoğlu hükumetinde "pahalı değil, ucuz olanı alın" dendiğini, şimdi de Üstel “hükümetinde” "Referans Fiyatlarını Belirleme Komitesi kurduk, haftada bir referans fiyatı açıklayacağız, fahiş fiyat görürseniz alışveriş adresinizi değiştirin" dendiğine vurgu yaptı.

Sterlinin yeniden 23 TL olduğunu, alım gücü yerlerde süründüğünü ifade eden Erhürman, ancak seçim öncesi algı operasyonlarına, insanların aklıyla dalga geçmeye devam edildiğini söyledi ve “Cevabı yakındır!” dedi.

İşte ilgili paylaşımın tam metni:

Saner hükumetinde "Ayşe Teyze, Fatma Abla en uygun fiyatı bulur"dan, Sucuoğlu hükumetinde "pahalı değil, ucuz olanı alın"a...

Oradan da şimdi Üstel "hükumeti"nde, "Referans Fiyatlarını Belirleme Komitesi kurduk, haftada bir referans fiyatı açıklayacağız, fahiş fiyat görürseniz alışveriş adresinizi değiştirin"e...

Sterlin yeniden 23'ü gördü. Alım gücü yerlerde. Seçim öncesi algı operasyonlarına, insanların aklıyla dalga geçmeye devam! Cevabı yakındır!