CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, ilk yerel vakaların çıktığına dikkat çekerek, hükümetin halkın kapalı kalarak yarattığı zamanın boşa harcadığını bildirdi

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bugün açıklanan yerel Covid 19 vakalarına dikkat çekti.

Hükümetin halkın kapalı kaldığı dönemi boşa harcadığını ve başta pandemi hastanesi olmak üzere yapılması gerekenleri yerine getirmediğini ifade eden Erhürman, tüm yükün sağlık çalışanlarının omuzlarına kaldığını söyledi.

ÇOK DİKKATLİ OLMALIYIZ

İşte Erhürman’ın ilgili paylaşımının tam metni:

“İki yerel vakamız var artık. "Yeni normal" denilen, içte ve dışa açık olduğumuz dönemde bu beklenmeyen bir şey değildi elbette. Ama "yeni normal"e tam da bu nedenle hazırlıklı girmek gerekiyordu.

Başta pandemi hastanesi olmak üzere yapılması gerekenlerin pek çoğu bütün uğraşlarımıza rağmen yapılmadı. Halkımızın evlerinde kapalı kalarak yarattığı zaman boşa harcandı ve bugün bütün yük sağlık çalışanlarımızın omuzlarına kaldı. Son zamanlarda hepimiz önlemler konusunda fazlasıyla esnek davrandık. Bugünden itibaren çok dikkatli olmalıyız. Hem halkımızın sağlığı, hem de sağlık çalışanlarımıza elimizden gelen katkıyı yapabilmek için...”