Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Tufan Erhürman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “İşte çocuklarımızı dünyayla buluşturalım derken tam da bu aslında istediğimiz. Çocuklarımıza öngörülebilir bir gelecek sağlamak; hedeflerini daha çocuk yaşta belirleme, hayal kurma ve çok çalışarak hayallerini gerçekleştirme olanağı tanımak. Çok mu!!?” ifadelerine yer verdi.

İşte o paylaşım:

Birkaç gündür aklımda dolaşıyor:

Mete Gazoz… Okçuluk sporuna 6 yaşında ilgi duymaya başlamış. Omuzlarını geliştirmek için yüzme kursuna gitmiş. Koordinasyonunu geliştirmek için basketbol oynamış. Görme ve dikkat yeteneğini geliştirmek için resim kursuna, göz ve el koordinasyonuna katkı sağlaması için piyano kursuna gitmiş… Ve bugün Olimpiyat Şampiyonu.

Mete Gazoz ve ailesi için öngörülebilirlik sorunu yoktu. Daha 6 yaşında, hedefi belirlendiğinde, çok çalışır ve yapması gereken her şeyi yaparsa bu başarıya ulaşabileceğini hayal etme şansı vardı.

İşte çocuklarımızı dünyayla buluşturalım derken tam da bu aslında istediğimiz. Çocuklarımıza öngörülebilir bir gelecek sağlamak; hedeflerini daha çocuk yaşta belirleme, hayal kurma ve çok çalışarak hayallerini gerçekleştirme olanağı tanımak. Çok mu!!?

Bir kez daha yürekten tebrik ediyorum sevgili Mete Gazoz...