Demokrat Parti, 1 Mayıs İşçi ve Bahar Bayramı nedeniyle dün Boğaz Piknik Alanı’nda piknik düzenledi.

Hem keyifli vakit geçirmek, hem de piknik yapmak adına düzenlenen etkinliğe DP ailesi yanı sıra, halk da yoğun ilgi gösterdi.

Gerçekleştirilen etkinliğe başta Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı, DP Genel Başkanı Fikri Ataoğlu olmak üzere, eski genel başkan Serdar Denktaş, DP yetkilileri, DP ilçe örgütleri, partililer ve partiye gönül verenler katıldı.

Piknikte oldukça keyifli vakit geçiren Demokrat Partililer birbirlerini daha iyi tanımak ve sosyal etkileşimlerini artırmak adına birçok oyun oynadılar. Canlı müzik keyfinin de yaşandığı etkinlikte Demokrat Parti yetkilileri pikniğin oldukça eğlenceli geçtiğini belirterek bu tarz sosyal etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerinin altını çizdiler.

8 Mayıs Anneler Günü’nün de aynı güne gelmesiyle Anneler Günü kutlaması da gerçekleşen piknikte, tüm anneler ve anne adaylarıyla birlikte pasta kesimi de gerçekleşti.

Etkinlikte konuşma yapan Ataoğlu, Anneler Günü’ne değinerek tüm annelerin ve anne adaylarının Anneler Günü’nü kutladı. Düzenlenen piknik etkinliği ile birlikte birlik ve beraberliğin daha çok artacağını sözlerine ekleyen Ataoğlu, etkinliğe katılım gösterenlere ayrı ayrı teşekkür etti.

Ataoğlu ayrıca pikniğe katılım gösteren misafirleri tek tek ziyaret ederek kısa sohbetler gerçekleştirdi.