Ülkemizin önemli isimlerinden, Mağusa Sivil Toplum Platformu kurucularından MASDER Başkan Yardımcısı Serdar Atai, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hayvancıların dünyada ses getiren eylem tarzlarından da bir örnek sergilediğine dikkat çekti.

Atai, paylaşımında "Soft" eylemlere alışmış/alıştırılmış birilerinin de ağırına gitmiş tüm bu olanlar. Kusura bakmayın ama bu dışkı sizin vurdumduymazlık ve beceriksizliğinizin eseridir!” dedi.

İşte o paylaşım:

“Mustafa Naimoğulları 12. dönem yedek subay askerlik dönem arkadaşımız. Yıllardır görmedim ama Hayvancıların haklı talepleri için mücadelesini ve hayvancılığın nasıl bitme/bitirilme noktasına getirildiğini ve yok oluşunu, vatandaşın hayvansal ürün alım gücünün nasıl dibe vurdurulduğunu hepimiz yaşayarak görüyoruz. Toplum olarak protesto eylemleri son yıllarda o kadar romantik (şarkıcık, türkücük, mangalcık, dansçık) ve o kadar sözde demokratik haller aldı ki, sesimizi duyuramayıp da ciddiye alınmayışımız ve bir neticeye varamayışımız tam da bundandır. Hayvan yetiştiricileri günlük meslek yaşamlarının cefa parçası olan hayvan dışkısını torbayla alıp, neredeyse hiçbir sorun için muhatap bulunamayan ülkemizde muhatap gibi gördükleri kurumların kapısına dökmüş! Dünyada ses getiren eylem tarzlarından da bir örnek sergilemiş. "Soft" eylemlere alışmış/alıştırılmış birilerinin de ağırına gitmiş tüm bu olanlar. Kusura bakmayın ama bu dışkı sizin vurdumduymazlık ve beceriksizliğinizin eseridir!”