Yeniden Doğuş Partisi Milletvekili Bertan Zaroğlu, Havadis WEB TV’de Damla Dabis’in sunduğu programa telefonla bağlanarak, istifa edeceğine yönelik haberlerle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

YDP’den adeta istifa etmeye zorlandığını savunan Zaroğlu, kendisi dahil 900’e yakın üyenin istifa etmek istediğini ancak mevcut parti yönetiminin “istifaların yüz yüze yapılması” yönünde bir tüzükten söz ettiğini, ancak böyle bir genelge ya da tüzüğün bulunmadığını, yapılan istifaların kabul edilmediğini, bu nedenle pek çok kişinin henüz istifa edemediğini söyledi.

Genel Başkan Erhan Arıklı’nın, “9 bin 500 üyemiz var” söyleminin gerçeği yansıtmadığını iddia eden Zaroğlu, “Şu an YSK’da kayıtlı 8 bin 337 üyemiz var. Geriye kalanlar, başka siyasi partilerde bulunan  veya güncellenmesi gerçekleşmemiş insanlar. Bu rakamın yarısı, istifa etmek üzere. Partide deprem yaşanıyor ama Erhan Bey halen hayal satıyor” dedi.

Haberin tamamını okumak için tıklayınız.... https://www.kibrispostasi.com/c35-KIBRIS_HABERLERI/n377840-bertan-zaroglu-ydpnin-yonetim-kurulu-suc-orgutu

Kıbrıs Postası-Ertuğrul SENOVA