Tamer Gülen isimli vatandaş 3 yavru sahibi kedisinin başıboş köpekler tarafından katledildiğini, annelerine muhtaç yavruların da hayata tutunamadığını dile getirdi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Tamer Gülen, daha önce de başıboş köpekler tarafından çok sayıda kedinin saldırıya uğrayarak katledildiğini ifade etti. Gülen, Mehmetçik Büyükkonuk Belediyesi Başkanı Dr. Fatma Çimen Tuğlu’dan konuyla ilgili yardım talep etti.

Tamer Gülen’i paylaşımının tam metni:

"Doğduğun günü günü biliyorum bahçemizin 3 günlük güzel annesi için parcalanarak yazdığım bu satırları inan yazmak istemezdim sana elimden geldiğince iyi bakmaya çalıştım hatta annene kardeşine ve diğerlerine ama demekki bende sizlere iyi bakamamisim kaderin aynı annen ve kardeşin gibi başı boş gezen köpeklerin saldırısına ugramakmis ve bu nedenle de can vermekmis özür dilerim sana tam anlamıyla sahip cikamadigim için seni veterinere bile goturemedim yetistiremedim 3 yavrunda ne yazikki hayata tutunamadı beslenemediler bizim gayretimiz bu 3 evladinada yetmedi tam 1 yıldır bahçemize keyf verdin güzellik kattın her şey için teşekkür ederim pamuklarda uyu inşallah... Bu paylaşımı mi okuyan kim varsa lütfen yardımcı olun burada başı boş gezen 7-8 köpek var bu köpekler sürekli kedilere saldırıyorlar ve şu ana kadar sadece benim baktığım 4 canı öldürdüler belediyelere kaç defa gittik aradık ama kimse yardımcı olmuyor ne yapalım alım bir ormana mi götürüp bırakalım orda olsunlermi lütfen bize yardımcı olun bu köpekleri bir barınağa götürelim de bu kedicikler olmesinler lütfen sesimi duyun ve yardım edin.... Sosyal medya aracılığıyla bir kez daha sesleniyorum sayın DrFatma Cimen Semi Tuglu Mehmetçik belediye başkanımız lütfen bize yardım edin bize ve bu canlara el uzatın lütfen başka canlar ölmesin."