Demokrat Parti (DP) “1992 Ruhuyla Yeniden Demokrasi” gecesinde biraraya geldi.

DP Genel Başkanı Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, DP Onursal Başikanı Hakkı Atun ve bini aşkın DP’lilerin katılımıyla gerçekleşen ve adeta bir seçim mitingi havasında geçen gecede, DP’ye katılan Redif Nurel’e, DP rozeti de takıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan gecede, DP Genel Başkanı Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, DP Onursal Başkanı Hakkı Atun ve Girne İlçe Başkanı Enver Hoca trarafından, “Demokrasi Meşalesi’ yakıldı.

Demokrat Parti Genel Başkanı Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, “1992 Ruhuyla Yeniden Demokrasi” gecesinde, partililere hitap etti.

Ataoğlu, hükümet görüşmelerinde, ülke ekonomisine katkı yapacak, pandemi koşullarında ülkeyi ekonomik açıdan rahatlatacak projelerinin hazır olması doılayısıyla, Turizm ve Çevre Bakanlığı’nı özellikle tralep ettiklerini hatırlatarak, “Bakanlar Kuruluna götürdüğümüz ve ülke adına hayati önem taşıyan projelerimiz, geçiştirilmek suretiyle engellenmeye çalışılıyor” dedi.

Fikri Ataoğlu, “Bütün bu engellemelere rağmen, söz konusu memleket, söz konusu özellikle gençlerimizin geleceği ise, gençlerimiz için, geleceğimiz için, inandığımız devletimizin güçlenmesi için sonuna kadar kavga etmeye, mücadele etmeye ve çalışmaya devam edeceğiz” dedi.