Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Fikri Ataoğlu, DP Genel Sekreteri Hakan Cenapoğlu ve DP kurucu üyeleri düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.

Gecenin anlam ve öneminin büyük olduğunu belirten DP Genel Başkanı Fikri Ataoğlu, "Kurucularımız bu güne kadar en zor şartlarda bile Demokrat Parti’ye ve yol arkadaşlarımıza hiçbir zaman desteklerinizi esirgemedi. Allah hepinizden razı olsun. Birlik ve beraberlik içerisinde çıktığımız bu yolda, ilk günkü heyecanla yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Ataoğlu konuşmasında, “Sizler bizim her daim ailemiz olacaksınız. Bende sizin evladınız olmaya devam edeceğim. Elbette aile içerisinde birbirimize kırılabiliriz, kızabilir veya küsebiliriz. Ancak DP camiası kutsal bir camia ve biz DP’liler olarak her şeyi geride bırakarak aile olmayı başardık. Ülkemize ve milletimize verdiğimiz sözleri yerine getirmek istiyoruz. Siyasetin, insana hizmet olduğunu unutmadan, insani değerlerimize helal getirmeden, sizlerin de desteği ile bayrağı daha da ileriye götürmeye kararlıyız.” dedi.

Ataoğlu, gece de masaları ayrı ayrı ziyaret ederek, katılım gösteren kurucu üyelerle görüş ve fikir alışverişinde bulundu.

Düzenlenen gece de ayrıca kurucu üye Sunakan Lama’nın doğum günü vesilesi ile doğum günü kutlaması gerçekleşti.