Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Bakanlık Bürokratları ve Bakanlık personeli ile gerçekleştirilen Bayramlaşma'da "ülke insanımızın, geçmiş bayramları aratmayacak, daha güzel, nice bayramlara ulaşması için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı, Hakan Ataöv Toplantı Salonu'nda gerçekleşen Bayramlaşma etkinliğinde, Bakanlık bürokratları ve personeli ile bir araya gelen Ataoğlu, Bayramlaşmanın ardından kısa bir konuşma yaparak Bayram mesajı verdi.

Ataoğlu yaptığı konuşmasında, "Başta mesai arkadaşlarım ve tüm halkımız olmak üzere, İslam aleminin Kurban Bayramı'nı en kalbi ve en samimi duygularımla kutlarım. Bayramlar umuttur, Bayramlar küslerin, dargınların barıştığı, kutsal ve özel günlerdir" dedi. Ataoğlu, nerede o eski bayramlar söylemine atıfta bulunarak da "Aynı hedefe, aynı heyecan ve azimle yürüdüğümüz mesai arkadaşlarımla birlikte, ülkemiz insanlarının, geçmişi aratmayacak, daha güzel, nice Bayramlara ulaşması için çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.