Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, 7-9 Nisan’da turizm ve etkinlik sektörünün önde gelenlerini bir araya getirecek olan ACE of MICE organizasyonuna ev sahipliği yapacak.

KKTC’nin destinasyon tanıtımının da yapılacağı 3 gün sürecek organizasyon hakkında 14 Mart Salı günü Elexus Hotel&Convention’da saat 15.00'te  basın toplantısı düzenlenecek.

Verilen bilgiye göre, Türkiye’de 2014 yılında başlayan ve bu yıl 11’inci kez düzenlenecek ACE of MICE organizasyonu, Elexus Hotel & Convention’da gerçekleştirilecek.

Turizm ve etkinlik sektörünün “Oscar”ları olarak bilinen ve sektörün en iyilerinin ödüllendirileceği organizasyon 3 gün sürecek.

ACE of MICE Awards kapsamında, KKTC’nin destinasyon tanıtımı, B2B toplantılar, özel aktiviteler ve program sonunda ödül töreni organizasyonu yapılacak.

ACE of MICE Awards, kongre, toplantı ve etkinlik faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi, sektörde hizmet veren kurum ve kuruluşlarda daha mükemmele ulaşma arzusu yaratmayı ve Türkiye MICE sektörünün bilinirliğini küresel ölçekte arttırmayı hedefliyor.