Avusturya’nın başkenti Viyana'da yaşayan Ottocar J, bugüne kadar tam 80 kez Porsche marka otomobil satın alırken koleksiyonu için bir bina bile inşa etmiş.
80 yaşındaki adam, Porsche tutkusunun yaklaşık 50 yıl önce aynı marka bir otomobilin yanından geçmesiyle başladığını ifade etti. Daha sonra para biriktirmeye başlayan Ottocar J, 1972’de sarı renkli 911 E alarak hayallerine ilk adımı attığını söyledi. Tutkusu giderek artan adamın koleksiyonunda şu an 38 Porsche bulunuyor. Aralarında 8 silindirli nadir motorlu 910, orijinal Fuhrmann motorlu 904 ve beraber hala klasik otomobil yarışlarına katıldığı 917 gibi modeller var. Ottocar J, sahip olduğu otomobil sayısına dair “Bir ay boyunca her gün farklı bir otomobil kullanabilirim. Ve hafta sonları iki...” ifadelerini kullandı.
Araçlar artık bir yere sığmamaya başlayınca Porsche hayranı adam bir bina inşa etmiş. “Oturma odası” dediği bu binada otomobillerle birlikte çeşitli yarışlardan, etkinliklerden ve Porsche Club buluşmalarından gelen çok sayıda hatıra, kupa ve poster bulunuyor.