Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. maçında deplasmanda Kopenhag'a 1-0 kaybeden Galatasaray, grubunu 3. bitirdi. Sarı kırmızılılar, UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek.

Ligin en çok gol atanı Fenerbahçe, en az gol yiyeni Galatasaray
Ligin en çok gol atanı Fenerbahçe, en az gol yiyeni Galatasaray
İçeriği Görüntüle

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda grup maçları tamamlandı. Son maçta Galatasaray, Kopenhag'a; Bayern Münih, Manchester United'a konuk oldu.

İlk yarının golsüz geçtiği karşılaşmada ev sahibi takım 58. dakikada Lerager ile öne geçti. Karşılaşma Kopenhag'ın 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Kopenhag puanını 8 yaptı ve grubunu 2. bitirerek Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya kaldı. Galatasaray ise 5 puanda kaldı ve Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. Sarı kırmızılılar yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

İLK 11'LER

Kopenhag: Grabara, Diks, Vavro, Claesson, Gonçalves, Elyounoussi, Lerager, Jelert, Ankersen, Achouri, Falk

Galatasaray: Muslera, Boey, Sanchez, Abdülkerim, Angelino, Kaan, Torreira, Tete, Kerem, Zaha, Icardi

Yedekler: Günay, Jankat, Kerem Demirbay, Mertens, Ziyech, Nelsson, Sérgio, Barış, Kazımcan, Ndombele, Bakambu

A GRUBU PUAN DURUMU

1) Bayern Münih - 16 puan

2) Kopenhag - 8 puan

3) Galatasaray - 5 Puan

4) Manchester United - 4 Puan