KAÇIRILMAYACAK FIRSAT... Dörter Construction tarafından Yeniboğaziçi'nde konumlanan karma site projesi 4ever Green, kaliteli ve modern bir yaşamın yeni adresi oldu. Dört farklı etaptan oluşan 4ever Green projesi, modern dubleks ile tek katlı villaların yanı sıra kaliteli malzeme ve işçilikle inşa edilen villa konforunda apartman dairelerinden oluşuyor.

Özgün projeleri ve kaliteli yapılarıyla bilinen Dörter Construction, yeni bir hayata adım atmak isteyenler için Yeniboğaziçi'nde etaplar halinde inşa ettiği ‘4ever Green Sitesi'nin proje teslim lansmanını gerçekleştirdi.

30 Ağustos Salı akşamı düzenlenen gecede, 4ever Green Sitesi’nin I'inci etabının tamamlanması ve ev sahiplerine teslimi kutlanırken, aynı zamanda yeni ev sahiplerine özel karşılama töreni düzenlendi.

4ever Green Sitesi, dubleks ve tek katlı villa ile dairelerden oluşuyor

4ever Green projesinin, I'inci, II'nci ve III'üncü etap satışlarını tamamlayan Dörter Construction, IV'üncü etap projesinin de mimari çalışmalarını sürdürüyor.

4ever Green projesi, dubleks ve tek katlı villaların yanı sıra villa konforunda apartman dairelerinden oluşuyor.

Yapılarında tüm detaylara özen göstererek benzersiz projeler tasarlayan şirket, “iyi düşünülmüş ve konforlu yaşam alanları tasarlayan” bir marka olmayı hedefliyor.

Dörter Construction'ın birinci sınıf kaplamalar ve diğer yapı malzemeleriyle oluşturduğu yapıları diğer firmalarla olan farkını ortaya koyuyor.

Projeler, eş zamanlı olarak inşa ediliyor

Kurulduğu 2010 yılından bu yana önce Tuzla, ardından Gazimağusa, Yeniboğaziçi ve İskele’de çeşitli projeler gerçekleştiren Dörter Construction, butik apartman, villa ve özel projelerin yanı sıra toplu projelerinin inşaatını tamamlamanın haklı gururuyla çalışmalarına devam ediyor.

Günümüze kadar Gazimağusa’da Sakarya Green, Salamis City, Blue Port City Point ve City Life gibi özel projeleri tamamlayıp birçok kişiyi ev sahibi yapan Dörter Construction, Tuzla'da ise Platinum Apartmanları ile villa ve apartmanlardan oluşan Platinum Life Sitesi’ni sahiplerine teslim etti.

Dörter Construction, birçok projesinden biri olan İskele Mckenzie Residence'ı tamamladı, Mckenzie Gold için de çalışmalarını sürdürüyor.

Projenin apartman bölümlerinin satışlarını tamamlayan şirket, Mckenzie II’nin inşasına yakında başlayacak olup, satış duyurusunu da yaptı. Dörter Construction’ın kaliteli yapılarına güven duyan müşterileri sayesinde henüz inşası başlamayan Mckenzie II projesi, yüzde 40 oranında satışa ulaştı.

Villa ve dairelerin satışları hızlı bir şekilde sürüyor

Yeniboğaziçi'nde 4ever Green I’inci etap inşaatını tamamlamak üzere olan Dörter Construction, bu projenin satışlarını tamamladı.
4ever Green II’nci etap inşaatını sürdüren ayrıca 4ever Green III’üncü etap inşaatına kısa süre sonra başlamayı planlayan şirket, her iki projenin de satışlarını tamamlamayı başardı.

Dörter Construction, 4ever Green IV’üncü etabının mimari çalışmalarını sürdürüyor ve çok yakında satışa açmaya hazırlanıyor.

Eş zamanlı olarak projelerini sürdüren Dörter Construction, Stella Homes 9 projesindeki villaların inşaatını sürdürürken, bir villa hariç tüm villaların satışını gerçekleştirdi.

Şirket, villa konforunda iki katlı apartman dairelerinden oluşan Olive Court 56 projesinin inşasına başlayarak, kısa sürede dairelerin satışlarını tamamladı ve inşaat bitene kadar kalan 8 dairenin satışlarını gerçekleştirmeyi planlıyor.

Birçok projeyi hayata geçirmenin gururunu yaşayan Dörter Construction, 60 daireden oluşan tek yatak odalı Olive Court II projesinin satışlarına 30 Ağustos'ta gerçekleştirilen lansman gecesinde başladı.

İngiltere’den çok sayıda kişi, ev sahibi oldu

Yerli ve yabancı olmak üzere geniş müşteri portföyüne sahip olan Dörter Construction, İngiltere’de yaşam süren Kıbrıslı Türkleri de Mağusa, Yeniboğaziçi ve çevresinde inşa ettiği yapılarla Kuzey Kıbrıs’ta ev sahibi yaptı.

Daha geniş kitlelere ulaşmayı ve gayrimenkul sektöründe kökleşmeyi hedefleyen Dörter Construction, çağımızın son teknoloji olanaklarını kullanarak ev sahiplerine dürüstlük çerçevesinde profesyonel hizmet veriyor.