2007 yılından günümüze, mobilya sektöründe başarıyla faaliyet gösteren STARZER Möble, geniş ürün yelpazesi ve mimarlık desteğiyle ev döşemek veya evini yenilemek isteyen müşterilere hizmet veriyor…

Her zevke ve her bütçeye hitap edecek ürünler bulabileceğiniz STARZER Möble, kısa bir süre önce ilk showroomunu, sizlere hizmet vermek için, Mağusa’nın Çanakkale Bölgesi’ne açtı.

Lefkoşa’daki bin metre karelik fabrikada üretim yapan STARZER Möble, son sistem makineleriyle, kaliteli ürünleri maliyetine siz müşterilerin beğenisine sunuyor. .

Modern çizgisiyle ev döşeyenlere zevkli seçenekler sunan STARZER Möble, evinizin ihtiyaçlarına dair hemen hemen her şey, uygun fiyata bulunuyor.

STARZER Möble’nin yönetim ve tasarım Sorumlusu Gül Keklik, müşteri memnuniyetine ve mutluluğuna büyük önem verdiklerini belirterek, “Kaliteli malzeme ve sağlam işçilikle, ürünlerimizi gününde teslim ediyoruz. Teslim sonrası da hizmetimiz devam ediyor. Yüzlerce seçenekten birini mutlaka siz seçin diye, çaba sarf ediyoruz. Büyük önem gösteriyoruz”dedi.

STARZER’de birbirinden özel mutfak tasarımları, koltuk takımları, genç odaları, yatak odaları, sehpalar, zigonlar, TV üniteleri, çalışma odaları, kapılar, dolap ve dolap odaları ve daha birçok seçenek sizi bekliyor…

Geniş ürün yelpazesiyle müşterilerini memnun etmeyi hedefleyen STARZER Möble, mimarlık desteği de sunuyor.

STARZER Möble, Bayraktar Yolu Erbatu Gandullar Apt 9 Zemin Kat No 1. Çanakkale/Mağusa.

Ayrıntılı bilgi için 0533 885 43 43 / 0533 833 60 00.