PropertyNC Dergisi’nin her iki yılda bir düzenlediği PropertyNC Awards emlak ödül töreni, bu yıl,    Girne’nin seçkin otellerinden Cratos Premium’da, düzenlendi.

Muhteşem bir gala gecesiyle yapılan geceye, Kuzey Kıbrıs’ın emlak, inşaat sektöründen 500 kişi katıldı.

Gecede, NorthernLand, best builder, best developer, best development, best high rise developmant, best luxury villa, best arcitectural design, best interier design ödüllerinin sahibi oldu.

Northernland’ın Satış Direktörü Taruz Güçlüer, bu tür ödüllere laik görülmenin gurur verici olduğunu vurgulayarak,  bundan sonraki projelerinde çıtayı daha da yukarya çekeceklerini anlattı.

Şirketleri NorthernLand Construction Ltd., Propertync Awards yarışmasında toplam 8 ödül alarak büyük bir başarıya daha imza attığını kaydeden Taruz Güçlüer, düzeyli ve dünya standartlarında bir yarışma düzenleyen Propertync ailesine, profesyonelce tarafsız seçim yapmasından ötürü tüm jüri üyelerine teşekkür etti.

Bu büyük başarının sahibi olan, halen şirkette çalışan veya daha önce şirkette çalışıp katkı koyan tüm ekip arkadaşlarına ve kendilerini buralara getiren değerli müşterilerine sonsuz teşekkür eden Güçlüer, tam anlamıyla çağdaş yaşamın gerektirdiği özelliklerini barındıran residents tarzı olarak yeni projeler hazırladıklarını duruydu ve “Kendimizi dünya pazarıyla yarışacak düzeyde hazırlıyoruz. Çıtayı her zaman daha ileride tutacağız. Sektörde lideriz, her yaptığımız proje, bir öncekinden daha ileride. Bu böyle devam edecek. Daha çağdaş ve modern projelere imza atmaya devam edeceğiz” dedi.