Kuzey Kıbrıs’ın köklü inşaat firmalarından 50 yılı aşan geçmişiyle Baştaşlar İnşaat, çitayı Pine Valley Infinity ile yükseltti. 

Girne - Karaağaç’ta, Pine Valley Projesiyle şehrin gürültüsünden uzakta, yemyeşil bir vadinin yamacında, dağ ve deniz manzarası eşliğinde muhteşem bir yaşam alanı oluşturan Baştaşlar İnşaat, müşterilerinden gelen talepler doğrultusunda Pine Valley Infinity ile daha lüks ve daha özel bir projeyi hayata geçiriyor.
Önü ve yanı orman arazisi olan 3 bin 800 çeşit bitkinin yer aldığı proje alanı içerisinde, çiçekler ve ağaçlar arasında adeta cennetin kapılarını aralayan Pine Valley Apartman, Villa, Town For Houses Projesi’ne  ek olarak yapılan Pine Valley Infinity 105 metrekare iki yatak odalı, 135 metrekare üç yatak odalı 28 adet apartman dairesinden oluşuyor. 

Pine Valley dahilinde zaten var olan tenis kortu, yüzme havuzu, restoran, bar, spor salonu, sauna, çocuk rekreasyon alanlarına ek olarak, kapalı yoga ve plates salonu, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, sinema ve seminer salonu da ekleniyor.

 

Doğayla baş başa, aktivitelere yakın…

 

Girne’ye 15 dakika, Ercan Havalimanı’na 25 dakika mesafede bulunan Pine Valley, doğayla baş başa bir ortam sunmasının yanında sosyal yaşamı zenginleştirecek plajlar restoranlar, süpermarket ve aktivite merkezlerine de çok yakın mesafede. 
Golf tutkunlarının uğrak yeri Korineum Golf & Country Club’a sadece 1 dakika mesafede yer alan proje, deniz ve doğa tutkunlarının uğrak noktası olan caretta carettalara ev sahibi yapan Alagadi plajına ise 3 dakika mesafede bulunuyor. 

 

 “Güven, huzur ve kalitenin birleştiği bir proje”

 

Baştaşlar Direktörü Ahmet Baştaş, müşterilerinden gelen talepler doğrultusunda çitalarını yükseltmek durumunda kaldıklarına işaret ederek, Pine Valley Infinity ile müşterilerine daha lüks bir yaşam tarzı sunmayı hedeflediklerini belirtti. Baştaş, aynı zamanda işletme servislerinin de çok güçlü olduğuna değinerek, ekiplerinin bakım, kira ve güvenlik konusunda deneyimli olduğunu ifade etti. Müşterilerine yüzde 5 ila 7 bin pound kira garantisi de verdiklerine dikkat çeken Baştaş, bunun projenin değerinin bir göstergesi olduğunu kaydetti. 

Baştaş, “Yaptığımız işin arkasındayız, sadece satış esnasında değil, satıştan sonra da müşterilerimizle aramızdaki güvene önem veriyoruz. Gerek koçan devri, gerekse konutun bakım ve idaresi konularında müşterilerimizin yanındayız. Bizim için müşterilerimiz ailemizin bir üyesidir” dedi. 

 

En fazla ilgi İsveç, Norvec, İngiltere ve Rusya’dan

 

Bu projenin, güven, huzur ve kalitenin birleştiği bir proje olduğuna değinen Baştaş,  Ocak ayında başlayacak Pine Valley Infinity projesinin18 ay içerisinde tamamlanmasının 

hedeflendiğini vurguladı. Baştaş, 48 adet daireden oluşan Pine Valley Apartman ve Spa Projelerinin satışlarının tamamlandığını, koçanlarının da hazır durumda olduğunu, Town House Projesi’nin yapımının ise Ocak 2017 de tamamlanmasının hedeflendiğini, buna ek olarak Villa Projelerinin de yapımın devam etmekte ve % 80’inin satılmış olduğunu kaydetti

Üç önemli destinasyonları olduğuna dikkat çeken Baştaş, projelerine ilginin yaklaşık yüzde 40’ının İsveç-Norveç, yüzde 30’unun İngiltere’den yüzde 30’unun da Rusya’dan olduğuna değindi. 

 

 

“Ülkemiz adına gelecek 10 yıldan umutluyum”

 

Direktör Ahmet Baştaş, “Güven ve kalite bizim firmamızın ismiyle özdeşleşmiştir. Şu an Kıbrıs Türk Müteahhitler Birliği’ne kayıtlı birinci sınıf müteahhit olarak çalışmaktayız. Kuzey Kıbrıs’ın gelecek 10 yılını emlak ve turizm alanında umutlu gördüğümüzden dolayı yatırımlarımızı bu yönde geliştirdik. 2013 yılında aldığımız bir kararla yatırımlarımızı hızlandırarak 5 yıllık yatırım planlarını tamamladık. İkinci beş yıllık plan için de çalışmalarımız sürmektedir” dedi.
Bir aile ortamında çalıştıklarını, genç ve dinamik bir kadroya sahip olduklarını ifade eden Baştaş, her geçen gün birbirine sevgiyle kenetlenen bir ekip olmalarının kendisine gelecek için şevk verdiğini söyledi.

 

“Emlak sektörü desteklenmelidir”

Gazetemize, ülkedeki emlak sektörünü de değerlendiren Ahmet Baştaş, hükümetin özellikle yabancılara yönelik emlak satışını kolaylaştırıcı bir faaliyeti olmamasını eleştirerek, mortgage yasasının olmayışını ve prosedürlerin zor oluşunu örnek gösterdi.

Baştaş, yurt dışına katıldıkları fuarlarda, maddi manevi destek görmediklerinden de yakınarak, yabancıların ülkeden taşınmaz mal alışı konusunda hükümetin daha teşvik edici olması gerektiğini ifade etti.

Ülkenin ana gelirinin turizm, üniversiteler ve emlak sektöründen oluştuğuna dikkat çeken Baştaş, bu sektörün, bağımsız bir ekonomi yaratması adına desteklenmesi gerektiğinin altını çizdi. 

 

“Çalışacakları şirketi araştırmalarını öneririm”

 

Öte yandan, Baştaş, Ortadoğu’da yaşanan olumsuzluklardan dolayı KKTC’nin güvenli bir ülke olmasının da emlak sektöründe önemli bir artışa neden olduğunu da belirterek, hükümet tarafından yeni düzenlemeler yapılarak emlak sektörünün önünün açılmasın şart olduğunu söyledi.

Kuzey Kıbrıs’tan emlak alacak yabancı yatırımcılara tavsiyelerde de bulunan Baştaş, “Yabancılar buradan mal alırlarken bir avukat aracılığıyla mutlaka çalışacakları şirketle ilgili Kıbrıs Türk Müteahhitler Birliği’nden bilgi almalıdırlar” dedi. 

 

Baştaşlar’ın başarısı üç ödülle taçlandırıldı

 

1967 yılından buyanadır Kıbrıs Cumhuriyeti kayıtlı bir müteahhitlik şirketi olan Baştaşlar İnşaat, yaklaşık 50 yıllık tecrübesiyle Kuzey Kıbrıs’ın en güven veren inşaat şirketleri arasında yer alıyor. Girne Amerikan Üniversitesi, English School of Kyrenia gibi kurum ve kuruluşlarının işlerine de imza atan Baştaşlar İnşaat, bu yıl emlak sektörü arasında taçlandırılarak, “En iyi rezidans projesi”, “En iyi müteahhitlik web sitesi”, “En iyi peyzaj tasarımı” ödüllerini aldı. 

 

Sırada Pine Valley Elegance var!

 

Öte yandan Şirket, Pine Valley Apartman ve Spa Projesi’nin satışlarını tamamlarken, bu projenin hemen yanındaki 10 adet konuttan  oluşan Town Houses projesini 2017 de Ocak sonu tamamlamayı hedefliyor. Pine Valley Infinity Projesinin satışlarını başlatan ve 18 ay da tamamlamayı hedefleyen Baştaşlar İnşaat, üç dört ay içerisinde de 30 daireden oluşacak apartman tipi Pine Valley Elegance projesi için de kolları sıvadı. 

 

 

Ayrıntılı bilgi için

Tel: +90 392 223 9774

Email: inş[email protected]

www.bastaslar.com