Bu projeler arasında Aysergi (Yeni Boğaziçi) bölgesinde çalışmaları sürdürülmekte olan her biri 280 metre kare olarak tasarlanan villalar, Mağusa Karakol bölgesinde apartman daireleri, Aysergi’de Tower 2 Projesi, Mağusa’da Class Apartmanı ve dükkanlar, Sakarya bölgesinde apartman daireleri yer almaktadır.

 

Konuyla ilgili Erbatu Mağusa Merkez Ofisi’nde görüştüğümüz şirket satış ve pazarlama müdürü Mehmet Yerli, yeni yılda yeni hedeflerle Erbatu’nun konut inşaatını aralıksız sürdürecegini kaydetti. 2015 yılında inşaatına başladıkları projelerinin anahtar teslimini 2016 yılında gerçekleştireceklerini ifade eden Yerli, Erbatu’nun müşterilerinden almış olfuğu destekle önümüzdeki yıl yeni projelere imza atmaya hazırlandığını söyledi.

Mağusa’nın en büyük hastanesi olacak

Yap – Sat projelerinin yanınısıra büyük ihale işlerinde de sorumluluk üstlenen Erbatu, Mağusa bölgesinin en büyük özel hastahanesi olacak olan  Mağusa Tıp Merkezi’nin de yeni ek bina inşaatının ihalesini kazanan şirket oldu. Mevcut binanın hemen yanı başında 7 katlı bir ek tesis inşaatına geçtiğimiz aylarda başlayan Erbatu Emlak, bu ihalenin de yapımını 2016 yılında tamamlayıp proje sahiplerine devredecek.

Özel projelerde güvenilir adres

1997 yılından günümüze kadar gerçekleştirdiği projelerle, uzmanlığını ortaya koyan, ürettiği yaşam alanlarıyla insan öncelikli bir kurum olarak yerini alan Erbatu Emlak, bireysel projelerde de aranan firmalar arasında yer alıyor. Kişiye ait özel projelerle de faaliyetlerini sürdürmekte olduklarını kaydeden Yerli, firmalarının bu konuda da iddialı olduğunu belirtti