En iyi müteahhit firma ödülü başta olmak üzere birçok ödül alan Döveç Construction, projeleriyle, ülkede ilklere imza atmayı sürdürüyor.

Kaliteli hizmeti ön planda tutarak müşterilerine konforlu bir yaşam alanı sunan Döveç Construction’ın, Yeni Erenköy ve Yeniboğaziçi’ne inşa etmeye başladığı eşsiz yapıları görenleri adeta büyülüyor.

Profesyonellikten ödün vermeden disiplinli çalışan ve farklı projelere imza atan Döveç Construction’un yeni inşaları uygun seçeneklerle satışa sunuldu.

 

Park View Towers’daki  2+1’ler 80 metre kare
Döveç Construction, Gazimağusa’nın Akdeniz kokulu yari Yeni Boğaziçi’nde, sakin ve ayrıcalıklı bir yaşam alanı kurmaya başladı.

Park View Towers isimli daire ve dükkanlardan oluşan yeni yaşam alanının inşasını büyük bir titizlikle yürüten Döveç Construction, müşterilerine fiyat konusunda uygun seçenekler sunuyor.

Yeniboğaziçi’ndeki daire ve dükkanlar, önemli tarihi eserlerimizden Salamis harabelerine, Anfi Tiyatroya, piknik alanlarına, Bedis, Koca Reis gibi eşsiz kumsallara yürüyüş mesafesi kadar yakına konuşlandırılıyor.

Gazimağusa’ya ve denize arabayla 5 dakika uzaklıktaki, 2+1, 3+1’den oluşan 76 daire ve 10 dükkân,  uygun ve esnek fiyat seçenekleriyle müşterilerinin beğenisine sunuluyor.

  

Port Karpaz Holidays Homes
Bölgedeki otantik yapıya uyum sağlamakla birlikte modern mimarinin tüm özelliklerini taşıyacak şekilde Döveç Construction’un inşa ettiği Port Karpaz Holidays Homes, yürüyüş parkuru, yüzme havuzu, açık park, restoran, cafe, mini market, merkezi uydu sistemi ve güvenlik site girişi gibi daha birçok seçenekle konforlu bir yaşam alanı sunuyor.

 

Yeniboğaziçi’nde son 3 villa
Şirketin Satış Sorumlusu Zalihe Çiftdal, kaliteli yapılarıyla müşterilerinin takdirini kazandıklarını vurgulayarak, satışı yapılan binalara 10 yıl garanti verdiklerini anlattı.

Peşin yapılan ödemelerde hediye paketleri de bulunduğunu kaydeden Zalihe Çiftdal, Yeniboğaziçi’nde son üç villa kaldığını ve projelerinin benzerlerinden çok daha uygun fiyata satışa sunulduğunu söyledi.

Ödeme koşullarının esnek olduğunu belirten Zalihe Çiftdal, “Villalar, kişiye özel tasarlanan villalardır. 8 villadan 5’ini sattık. Konumu itibarıyla büyük önem taşıyorlar.  Salamis Antik Şehre, Anfi Tiyatro’ya, piknik alanlarına Bedis’e yürüyüş mesafesindedir. Görenler hayran kalıyor” dedi.

Çiftdal, inşa ettikler tüm yapıların tüm ahşap işlerinin de Arredo Kitchen &Furniture tarafından yapıldığını da sözlerine ekledi.

Daha fazla bilgi için

Tel: +90 392 365 13 67 / +90 392 444 0515
GSM: +90 542 852 33 13 / +90 533 858 0515 / +90 533 885 15 15,               

mail: [email protected] , [email protected]