Yakın Doğu Üniversitesi, VI.’cısı Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) gerçekleştirilecek, Dünya’nın en büyük medikal turizm kongresi olarak kabul edilen Dünya Medikal Turizm ve Küresel Sağlık Kongresi’ne katılıyor.

Yakın Doğu Üniversitesi (Near East Universty Nicosia Cyprus) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre; Mütevelli Heyeti Başkanı Yrd. Doç. Dr. İrfan S. Günsel ile Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Savaşan ve Ahmet Çağman’ın, Dünya çapında sağlık hizmeti veren lider kurumları, hükümet temsilcilerini, başarılı girişimciler yanında medikal turizm konusundaki öncü kuruluşlar ve uluslararası eğitim kurumlarını biraraya getiren VI. Dünya Medikal Turizm ve Küresel Sağlık Kongresi’ne (World Medical Tourism & Global Healthcare Congress) katılmak üzere ABD’ye gittiği belirtildi.

 

Amerikan Kongresi’nde Ödül İrfan Günsel’e sunulacak…

Dünyadaki sağlık hizmetleri ile medikal turizmin bu günüyle geleceğinin değerlendirileceği ve 200’den fazla görsel etkinlik ile 100’den fazla konusunda uzmanın konuşma yapacağı uluslararası kongrede Kurumsal Gelişimde Kalite Ödülü’nün YDÜ Hastanesi’ne Yrd. Doç. Dr. İrfan S. Günsel’e sunulacağı belirtildi.

 

 

90 Ülkeden Biri KKTC, Yakın Doğu Üniversitesi…

90 ülkeden 2000’den fazla profesyonel kurum, kuruluş temsilcisinin katılacağı kongrede KKTC’nin Yakın Doğu Üniversitesi tarafından temsil edileceğine yer verilen açıklamada, Günsel başkanlığındaki heyetin ABD temasları kapsamında ayrıca MIT, Harward başta olmak üzere eğitim, sağlık, bilişim alanlarının temsilcileri yanısıra devlet ve hükümet yetkilileriyle de bir araya gelmesi bekleniyor.