* KIBRIS'TA BİR İLK...Gazimağusa'da, UBP Milletvekili Resmiye Eroğlu Canaltay ve eşi Serdar Canaltay’ın, tarihi yapısını bozmadan restore edip hizmete açtığı Venedik Evi, KTGBİ'li gençleri ağırladı. Tarihi mekan, mimari ve tarihi yapısıyla Kıbrıs'ta bir ilk

* KTGBİ'Lİ GENÇLER HAYRAN KALDI...KTGBİ, Gazimağusa’da, “Kraliçe’nin Evi” olarak bilinen Venedik Kraliçesi Caterina Cornaron’un yaşadığı, KKTC’nin 3’üncü Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun eşi Meral Eroğlu ve evlatlarının doğup büyüdüğü Venedik Evi'ni ziyaret etti

KTGBİ, Gazimağusa’da, “Kraliçe’nin Evi” olarak bilinen Venedik Kraliçesi Caterina Cornaron’un yaşadığı, KKTC’nin 3’üncü Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun eşi Meral Eroğlu ve evlatlarının doğup büyüdüğü Venedik Evi'ni ziyaret etti.

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Gazimağusa Milletvekili Resmiye Eroğlu Canaltay ve eşi Serdar Canaltay’ın, tarihi yapısını bozmadan restore edip hizmete açtığı tarihi mekan, mimari ve tarihi yapısıyla Kıbrıs’ta bir ilk.

Kıbrıs kültürünün yanı sıra, Kıbrıs mutfağını da ziyaretçilerine tanıtan Venedik Evi, Mağusa için büyük bir zenginlik oldu.

KTGBİ'li gençler, Resmiye Eroğlu Canaltay ve Serdar Canaltay'ın daveti üzerine Venedik Evi'ni gezme fırsatı buldu ve Kıbrıs kültürüne ait yemekler tattı.

Serdar Canaltay, konuklara, Venedik Evi'nin tarihçesini anlattı.

Gördükleri manzara karşısında çok etkilenen KTGB'li gençler, Canaltay ve Venedik Evi ailesine sonsuz teşekkürlerini sundu.

Gençler, vatandaşlara "Mağusa'ya gittiğiniz zaman kesinlikle Venedik Evi'ne uğramanızı tavsiye ederiz" çağrısında bulundu.