Hindistan'ın yöresel etkinliklerinin başında gelen Diwali Festivali'nin son günleri, yerel halk tarafından birbirlerinin yüzlerine inek dışkısı sürerek kutlandı.
Her yıl yapılan etkinlikte inek gübresiyle oynayan yerel halk, dışkının arındırıcı olduğunu söyleyerek Koronavirüs ve diğer virüslerden korunduklarını savundu.
Festival inek dışkılarının toplanarak bir alana dökülmesiyle başlıyor. İnekler ve ürettikleri her şeyin kutsal olduğuna inananlar, dışkıları birbirlerine atarak festivali kutluyor.
Ülkenin güneyindeki Karnataka ve Tamil Nadu eyaletlerinin sınırında yer alan köyde toplananlar, inek dışkılarını İspanya'da kutlanan domates festivalindekine benzer şekilde birbirlerine atarak eğlendi.
Hindistan'da Hindu milliyetçisi Başbakan Narendra Modi de hayvanların daha fazla korunması için baskıda bulunarak birçok eyalette uzun süreliğine et kesimini yasaklamıştı.
Diwali Festivali, inek dışkısıyla kutlandı

YORUM EKLE
1
Başbakan Yardımcısı Fikri Ataoğlu oldu
2
UBP-DP hükümetinin ilk Bakanlar Kurulu toplantısı...
3
Ulu Önder KKTC'de de anılacak!
4
Seçim ve Halkoylaması (Değişiklik) Yasa Önerisi’ne...
5
“YÖDAK’ın bypass edilmesini ve mevzuatın hiçe...
6
Taşınmaz Mal Komisyonu Başkanlığına Növber...
7
“14 Kasım Dünya Diyabet Günü Koşusu” düzenleniyor
8
İrlanda Kayıp Şahıslar Komitesi’ne 25 Bin Euro...
9
“Kıbrıs Türkü ulu Önder Atatürk’ü asla...
10
“Atatürk yolumuza ışık olmaya devam ediyor”
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
03:28

GÜNEŞ
05:26

ÖĞLE
13:08

İKİNDİ
17:07

AKŞAM
20:40

YATSI
22:28
SIRADAKİ HABER