Turizm Bakanlığı’nda, 2016 yılında yapılması ön görülen çalışmalar ve turizm sektöründeki sorunların iyileştirilmesi yönünde geniş kapsamlı toplantı gerçekleştirildi.

 

Turizm Bakanlığı basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Turizm Bakanı Faiz Sucuoğlu başkanlığında bakanlık binasında gerçekleşen toplantıya, Türkiye Lefkoşa Büyükelçiliği Turizm Müşaviri Bekir Karaduman ve sektör temsilcileri katıldı.

 

Toplantıda, Turizm Müşaviri Bekir Karaduman turizm konusundaki görüşlerini aktarırken sektör temsilcileri de sektörün sorunları ve çözüm önerilerini paylaştı.

 

SUCUOĞLU: “TURİZM SEKTÖRÜNÜN MOTİVASYONU YÜKSEK”

 

Turizm Bakanı Faiz  Sucuoğlu yaptığı konuşmada, sektörün sorunlarını en aza indirgemek için birlikte hareket ettiklerini belirterek, yaşanan sıkıntıların bu sayede daha kolay giderildiğini söyledi.

 

Turizm sektörünün motivasyonunun yüksek olduğunu ifade eden Sucuoğlu, yeni destinasyonların açılması için çalışma başlattıklarını belirtti.

 

İki ay önce başlatılan reklam kampanyasının ikinci etabı için sektör temsilcileri ile birlikte çalışma yaptıklarını belirten Sucuoğlu, hazırlanan reklam formatlarının içeriği konusunda da karar ürettiklerini kaydetti.

 

Reklam kampanyası için ilk olarak İngiltere, Almanya ve Türkiye’nın seçildiğini ifade eden Sucuoğlu, reklam kampanyasına yeni ülkeler dahil ederek buralara da küçük ölçekli reklamlar vereceklerini söyledi.