İskele Bölgesi’nin yeni gözdesi Miray Guest House, misafirlerini bekliyor…

İSTER DOĞA YÜRÜYÜŞÜ YAPIN, İSTERSENİZ GÜNEŞİN DOĞUŞUNU İZLEYİN… Miray Guest House; farklı kültürlerin bölgenin güzelliğinden dolayı bir arada yaşadığı eşsiz bir konumda bulunuyor. Kafe, restoran ve eğlence yerlerine yakınlığıyla avantaj sağlayan tesis; bisiklet, yüzme, dalış, deniz sporları, doğa yürüyüşü, güneşin doğuşunu seyir gibi aktiviteleri de tatilcilerin ayağına getiriyor.

DENİZE 3 DAKİKALIK UZAKLIKTA…Long Beach Makenzi Plajı’na 3 dakikalık yürüme mesafesinde bulunan Miray Guest House, bölgede hızla gelişen yapılaşmayla tatilcilere farklı bir konaklama anlayışı da sunuyor. Miray Guest House sahibi Gülay Armutçu, Miray Guest House’un yerli ve yabancı turistlerin beklentilerini karşılayacak modernlikte, 18 misafir kapasiteli ve 7 yatak odalı konuk evi olduğunu belirtti.

Ahmet İLKTAÇ

İskele’de Long Beach bölgesinde geçtiğimiz mayıs ayında hizmete giren Miray Guest House, kaliteli hizmet ve mimari tasarımının yanında konumuyla da büyük beğeni topluyor.

Kuzey Kıbrıs’ın en popüler plajlarından biri haline gelen ve 3 kilometreden uzun bir alana yayılan Long Beach Makenzi Plajı’na 3 dakikalık yürüme mesafesinde bulunan Miray Guest House, bölgede hızla gelişen yapılaşmayla tatilcilere farklı bir konaklama anlayışı da sunuyor.

Aktiviteler yanı başınızda

Miray Guest House; farklı kültürlerin bölgenin güzelliğinden dolayı bir arada yaşadığı eşsiz bir konumda bulunuyor.

Kafe, restoran ve eğlence yerlerine yakınlığıyla avantaj sağlayan tesis; bisiklet, yüzme, dalış, deniz sporları, doğa yürüyüşü, güneşin doğuşunu seyir gibi aktiviteleri de tatilcilerin ayağına getiriyor.

Ayrıca Kıbrıs’ın doğusunda bulunan tarihi ve önemli yerlerden Salamis Harabeleri, St. Barnabas Kilisesi, Lala Mustafa Paşa Camii, Othello Kalesi, Bafra sahilleri, Karpaz yarımadasının da kolayca gezilmesine olanak sağlıyor.

Konuttan, konuk evine çevrilen Miray Guest House, yerli ve yabancı turistlerin beklentilerini karşılayan modern iç ve dış mimariye sahip olma özelliğinin yanında bahçesindeki muhteşem güzellikteki çiçekleriyle de göz dolduruyor.

Miray Guest House, bölgede otelcilik, yöresel yemek ve kültürel hizmetler çerçevesinde fark yaratmayı, bölge halkının turistlerle tanışıp kaynaşmasını ve Kıbrıs kültürünün çeşitli aktivitelerini, lezzetlerini ve sosyo-kültürel yaşam çerçevesinde turistlere tanıtılmasını hedefliyor.

Gülay Armutçu: Samimi ve

kişiye özel konaklama hizmeti

40 yıla yakın süredir ticaret ve eğlence sektöründeki çalışmalarıyla bilinen Miray Guest House sahibi Gülay Armutçu, geçtiğimiz mayıs ayında hizmete başlayan konuk evlerinin İskele bölgesinde mevcut kısıtlı turizm hizmetlerinin gelişmesine destek olacağını, ada genelinde ve özellikle gelişmekte olan bir turizm bölgesi olan İskele bölgesine yeni bir soluk kattığını söyledi.

Miray Guest House’un bölgedeki turizm anlayışını kitle odaklı turizmden uzaklaştırıp, yaratmaya başladığı ortamla samimi ve kişiye özel konaklama hizmeti sağladığını kaydeden Armutçu, konuk evinin merkezi konumda olduğunu, 3 katlı, ev konforunda bir ortamı olduğunu dile getirdi.

Gülay Armutçu, Miray Guest House’un yerli ve yabancı turistlerin beklentilerini karşılayacak modernlikte, 18 misafir kapasiteli ve 7 yatak odalı konuk evi olduğunu belirtti.

Miray Guest House’un bölgede yaratmaya başladığı benzersiz konaklama anlayışıyla sadece mekanın sahiplenilmesi değil, bölgenin yerel sahiplenmesini sağlayacak ve benzer işletmelerin turizme kazandırılmasına öncülük edeceğini işaret eden Armutçu, sürdürülebilir olan ve ileriye dönük yatırım hedefleyen bir işletme olduklarının altını çizdi.

Gülay Armutçu sözlerini şu şekilde tamamladı:

“Sadece yurt dışında yaşayan insanlarımız için değil, Kuzey Kıbrıs’ta yaşayan insanlarımızın da konaklayabilecekleri bir konuk eviyiz. Bölgenin güzelliklerini görmek isteyen insanlarımızı konuk evimize davet ediyoruz. Biz kitle turizminden farklı olarak samimiyet temelli turizm hedefliyoruz”.