KKTC’nin en prestijli güzellik yarışması Miss Kuzey Kıbrıs Güzellik yarışması başvuruları devam ediyor. Kıbrıs ada efsanesi olarak 30. kez  gerçekleşecek olan  güzellik yarışmasına ilginin her yıl olduğu gibi bu yılda oldukça iyi gittiği açıklandı.

Kendine güvenen, güzel, tutkulu, ,seçkin,,yardımsever  ve zeki  kızların katılacağı bu yarışmada yer alacak olan kızların 1993- 1999   doğumlu, KKTC  Kimlik Kartı  sahibi olmalarının yeterli olduğu kaydedildi. Adayların başvuracağı  muhteşem yarışmanın  son başvuru tarihi  22 Temmuz  Cuma günü olduğu açıklandı.

22 Temmuz  Cuma günü gerçekleşecek ön eleme  ile  finale kalacak  güzeller  25 Temmuz  Pazartesi' nden itibaren Arkın Palm Beach Hotel. Mağusa’da Bülent Günkut yönetiminde  kampa girecek. Büyük  Final ve taç giyme töreni 29 Temmuz  Cuma  gecesi, canlı yayınla gerçekleşecek. Günkut yapmış olduğu açıklamda Londra’da yaşayan genç kızların bu yıl tatillerini güzellikleriyle taçlandırma fırsatı sunduklarını vurguladı.

Astra Miss Kuzel Kıbrıs güzeli sen olabilirsin!

Yarışma kurucu başkanı  Bülent Günkut  ''Yurt dışında  yaşayan  özellikle  Londra da  bulunan,  katılım şartlarına uygun  17- 23 yaş  arası, KKTC kimlik kartı  sahibi  bütün  kızların 2016  finali  için   22 Temmuz  Cuma günü   Girne Arkın Colony Hotel’de gerçekleşecek olan  ön elemeye beklediklerini açıkladı. Günkut gazetemiz aracılığıyle yapmış olduğu açıklamada başvuruların hemen  geç kalınmadan on line başvuru olarak   www.gunkutajans.com adresinden de yapılabileceğini kaydetti.

Günkut yapmış olduğu açıklamada bu yıl seçilecek olan 30. Astra Miss Kuzey Kıbrıs Kraliçesi’nin  taç giyeceği muhteşem yarışmanın ASTRA Grup tarafından  toplam  30 bin TL  nakit  para ödülü, tatiller  ve çesıtli armağanlarla dolu olarak gerçekleşecdeğini belirtti.

Ayrıca  Miss Astra Güzeli  seçilecek  güzel  1 hafta  2  kişilik Montenegro da tatilin de şanslısı olacak.

Astra Miss Kuzey Kıbrıs 2016 ödülleri

Kraliçe  15 000  TL.

2. Güzel 10 000  TL.

3. Güzel 5 000  TL.

Yarışma sonucunda belirlenecek olan ilk üç kraliçe ayrıca Yakın Doğu Üniversitesi’nde %100 tam eğitim bursunu da elde etmiş olacaklar.