MARİLYN MONROE RÜZGARI...Ünlü aktris Marilyn Monroe'dan esinlenilerek "Cafe Marilyn" adıyla hizmet veren işletme, geniş menüsü, iç açıcı havuzu, açık-kapalı mekanı ve çocuk oyun alanıyla Lefkoşalıların uğrak yeri olmayı başardı.

ÇOK GÜZEL ANLATMIŞ...Şirket Direktörü Sema Köse: "Tüm dünyanın tanıdığı ve sevdiği bir ikonu, cafeye isim olarak vermekle, starın sıcak kişiliğini, güzelliğini ve ruhunu mekanımızla bütünleştirmek istedik. Öyle de olduğuna inanıyoruz. Bunu, cafeye gelen müşterilerimizin 'Burada huzur ve güzellik var' demelerinden anlıyoruz"

Lefkoşa'da çok bilindik bir mekan olan Yarim Düğün Salonu, artık farklı bir konseptle "cafe" olarak hizmet veriyor.

Ünlü aktris Marilyn Monroe'dan esinlenilerek "Cafe Marilyn" adıyla hizmet veren işletme, geniş menüsü, iç açıcı havuzu, açık-kapalı mekanı ve çocuk oyun alanıyla Lefkoşalıların uğrak yeri olmayı başardı.

Düğün salonundan "cafe"ye geçiş

"Cafe Marilyn" Direktörü Sema Köse, Lefkoşa'daki yeni organizasyon salonu "The Paradis Park'ı" hizmete koyduktan sonra Yarim Düğün Salonu olarak çalıştırdıkları işletmeyi de konsept değişikliğiyle tümüyle tadilat yaparak 2018'in Kasım ayında "cafe"ye dönüştürdüklerini belirtiyor.

Mekanın havası huzur veriyor

Sema Köse, işletmeye neden "Cafe Marilyn" ismini koyduklarını şu sözlerle dile getiriyor:

"Tüm dünyanın tanıdığı ve sevdiği bir ikonu, cafeye isim olarak vermekle, starın sıcak kişiliğini, güzelliğini ve ruhunu mekanımızla bütünleştirmek istedik. Öyle de olduğuna inanıyoruz. Bunu, cafeye gelen müşterilerimizin 'Burada huzur ve güzellik var' demelerinden anlıyoruz."

Menüde 'yok' yok

Sema Köse, sabah 08.00'de başlayıp, gece 23.00'e kadar hizmet veren cafede, menü yelpazesini geniş tutmaya çalıştıklarını ifade ederek, atıştırmalıklardan ana yemeklere, kahvaltı menüsünden kahve çeşitlerine ve hatta nargileye kadar, her isteğe göre yiyecek ve içeceğin sunulduğunu söylüyor.

Havuz ve oyun parkı var

Açık ve kapalı geniş mekanıyla, 800 kişi kapasiteli cafede tüm organizasyonların yapılabileceğinin altını çizen Sema Köse, doğum günü partisi, dernek yemekleri ve ödül töreni gibi farklı organizasyonlara ev sahipliği yaptıklarını da ifade ediyor.

Köse, havuzun, mekana ayrı bir hava kattığını anımsatırken, çocuk oyun parkı bulunması nedeniyle cafenin, çocuklu aileler tarafından da tercih edildiğini anımsatıyor.

Sema Köse, yaz sezonunda havuz kullanımını müşterilerinin hizmetine açmayı düşündüklerini de belirtiyor.

Cafe Marilyn'e Facebook'ta '@cafemarilyncyp' sayfasından ya da +905338546060 numaralı telefondan ulaşmak mümkün.