Çatalköy Belediyesi’nin oluşumunu yeni gerçekleştiridği “Çatalköy Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu” dün düzenlediği “İlk Buluşma” konseriyle sanatseverlerden tam not aldı.

Çoğunluğu Çatalköy’de yaşayan, sanat müziğine gönül vermiş kişilerden oluşan ve yeni kurulan Çatalköy Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, 2019 sanat faaliyetleri kapsamında “İlk Buluşma” konserini dün akşam Çatalköy Belediyesi Erol Avgören Kültür Merkezi’nde verdi. Konsere protokolün dışında çok sayıda Türk Sanat Müziği hayranı da katıldı. 40 kişilik korist ve saz ekibinden oluşan koro şarkı repertuarı ile sanatseverlere bir müzik ziyafeti sundu.

Şef Gülüşan Gazanfer Yıldız’ın yönetiminde sahne alan Koro, yaklaşık bir saat süren konserde solo ve koro seslendirilen eserler büyük beğeni topladı. Konserin sonunda Şef Gülüşan Gazanfer Yıldız ve koro üyeleri dakikalarca ayakta alkışlandı.

Hulusioğlu “Bu kadarını inanın ben de beklemiyordum”

Konserin sonunda bir konuşma yapan Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu “Arkadaşlar çalışmalarını çok kısa sürede tamamladılar. İzleyene kadar inanın ben de bu kadarını beklemiyordum. Gerçekten profesyoneller gibi hazırlanmışlar. Kendilerine ve katkı koyan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Konser sonunda Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu koro şefi Gülüşan Gazanfer Yıldız ve ekibine çiçek takdim etti.

.