Kıbrıs Türk Otelciler Birliği Başkanı Dimağ Çağıner, Ekonomik Örgütler Platformu olarak Sağlık Bakanı Ali Pilli ile gerçekleştirdikleri toplantıda, Bakan Pilli’nin derdini çok net anlattığını ve kendilerini ikna ettiğini anlattı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Çağıner, Pilli’nin ne dediğini bildiğini ve çok iyi niyetle çalıştığını belirterek, “EOP olarak bilimin yanında Sayın Bakana destek olacağız” dedi.

Çağıner’in paylaşımı şöyle:

“Bugün Sağlık Bakan ile toplantı yaptık derdini çok net anlattı ve Ekonomik Örgütler Platformu olarak ikna olduk. 1- Bakan bir kere ne dediğini biliyor 2- Bildikleri ve istediklerine Tıp çevresinin çok geniş onay var 3- çok iyi niyetle çok çalışıyor 4 - desteğe ihtiyacı var ki şahsına değil bizim geleceğimiz için 5- akıl oyunları oynamaktan ve dalga geçmekten vazgeçip konunun özüne konstantre olmazsak ekonomi açılır ama bu sefer de herkes hasta olur yok açılmaz ise açlık ve güvenlik sorun olur. Biz EOP olarak bilimin yanında Sayın Bakan a destek olacağız zaten pek de başka çaremiz yok.