Turizm ve Çevre Bakanı Ünal Üstel, Ramazan Bayramı dolayısıyla, Turizm ve Çevre Bakanlığı personeli ile Bakanlığa bağlı, Çevre Koruma Dairesi, Turizm Tanıtma ve Pazarlama Dairesi ile Turizm Planlama Dairesi Personelini ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

Bakanlık Müsteşarı Mustafa Erişmen ve Daire Müdürlerinin de eşlik ettiği Bayramlaşma ziyaretinde Bakan Üstel, Yeni Tip Koronavirüs pandemisi nedeniyle, sosyal mesafeye ve hijyen kurallarına uymak zorunda kaldığımız bir bayram olacağını hatırlatarak, “Ramazan Bayramını, sosyal mesafeye uygun şekilde, sarılmadan, tokalaşmadan geçirmek zorundayız. Bu nedenle farklı bir bayram olsa da, ülke olarak pandemi mücadelesinde geldiğimiz nokta nedeniyle de sevindiricidir” şeklinde konuştu.

Bakan Üstel tüm personelin ve ailelerinin Ramazan Bayramlarını kutlayarak, “kucaklaşacağımız bayramlarımız da olacaktır” diyerek, tüm personelin tedbiri elden bırakmadan, birlik ve beraberlik içerisinde, küslerin barışacağı bir bayram olması temennisinde bulundu.