Ülkemizin en yeni partilerinden olan Yeniden Doğuş Partisi'nde (YDP) kurultay tarihinin yaklaşmasıyla başlayan iç kavgalar, sosyal medya üzerinden de devam ediyor.

Partinin genel başkanı Erhan Arıklı ile genel sekreteri Bertan Zaroğlu arasında devam eden düello, Arıklı’nın Zaroğlu tarafında yer alan partinin genel başkan yardımcıları olan Ahmet Yönlüer ve Bülent Kaya’yı görevden almasıyla tam bir parti içi savaşa döndü.

Sosyal medyada atışmalara da neden olan “savaşta” son olarak eski genel başkan yardımcısı Yönlüer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Arıklı’nın kendisinin yerine kardeşi Ayhan Arıklı’yı atadığını iddia etmişti.

Erhan Arıklı ise Yönlüer’in bu paylaşımını alıntı yapıp paylaşarak şu ifadelerde bulundu:

“Sevgili Ahmet Yönlüer. İşte bu gibi yanlış paylaşım ve söylemlerin yüzünden seni Genel Başkan Yardımcılığından almak zorunda kaldım.

Seni MYK üyeliğinden alıp senin yerine Ayhan Arıklıyı atadığım söylemi kocaman bir iftiradır. Ayhan Arıklı MYK üyesi değildir. Bu senin ve etrafındaki kişilerin uydurduğu ve parti içinde fitne yaratmak için söyledikleri bir sözdür...”