Lefkoşa’da yayalaştırılmış bölgeye 3 adet Lefkoşa bilgi noktası ve tekerlekli sandalye şarj istasyonları konuşlandırıldı.

Lefkoşa Türk Belediye Başkanı Mehmet Harmancı, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda “Farklı dil seçenekleri ile Lefkoşa’yı ziyaret edecek olan turistlerin kapsamlı bilgi elde edeceği kiosklarımzda ayrıca özel gereksinimli bireylerimiz akülü araçlarını da şarj edebilecek” ifadelerine yer verdi.

İşte o paylaşım:

Yayalaştırılmış bölgemize 3 adet Lefkoşa bilgi noktası ve tekerlekli sandalye şarj istasyonlarımızı konuşlandırmış bulunuyoruz. Farklı dil seçenekleri ile Lefkoşa’yı ziyaret edecek olan turistlerin kapsamlı bilgi elde edeceği kiosklarımzda ayrıca özel gereksinimli bireylerimiz akülü araçlarını da şarj edebilecek.

Projemiz Turizm ve Çevre Bakanlığı'nın 'Turizm Potansiyelinin Geliştirmesi' Mali Destek Programı, Türkiye Cumhuriyeti Kalkınma ve Ekonomik İşbirliği Ofisi tarafından finanse edilmekte olup, Çukurova Kalkınma Ajansı teknik desteği ile Başbakanlık YAGA tarafından yürütülmektedir.