Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Polis Genel Müdürlüğü’nü ziyaret etti..

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Polis Genel Müdürlüğü’nü ziyaretinde tören mangası ile karşılandı, ardından ziyaretçi defterini imzaladı…

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar güvenliğin ve asayişin korunmasında fedakarca görev yapan Polis Teşkilatı’nın ülkemizin en önemli kurumlarından biri olduğunu belirterek, pandemi koşullarında özveri ile görev yapan fedakar polis teşkilatı çalışanlarını tebrik etti.

Pandemi sürecinde, sağlık çalışanlarının yanı sıra denetleme ve yapılan icraatlarda polis görevlilerinin oldukça önemli katkılar yaptığını ve yapmaya devam ettiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar, trafik konusunda da polisin gerekli çalışmaları titizlikle yürüttüğünü söyledi.

Özellikle trafik kazalarını önlemek amacıyla halkın da gerekli hassasiyetleri göstererek kurallara uyması gerektiğine işaret eden Cumhurbaşkanı Tatar, trafik konusunda polisin yaptığı tüm denetimlerin arkasında olduklarını dile getirdi.

Terfi zamanında hak edenlerin gerekli terfileri alması, polisin moral ve motivasyonunun yerinde olması ve güçlü bir teşkilat yapısıyla halka hizmet vermesinin en büyük temennisi olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar, “Bize yakışan sağlam, güvenilir ve gerçekten makamlara yakışan eğitimli polislerimizin iş başında olmasıdır. Polis Teşkilatı, bizim huzur ve güvenimizin teminatıdır” dedi.