Ogün Kişmir sosyal medya hesabından Covid-19 test sonucunun negatif çıktığını duyurdu.

İşte o paylaşım:

“0000286599 barkodu ile kayıtlı, 09/02/2021 20:23 tarihli laboratuvar testiniz NEGATİF olarak sonuçlanmıştır.

ZOR BİR SÜRECİN İLK KISMINI TAMAMLADIM. PANİK, KORKU, PİŞMANLIK, ÜZÜNTÜ, SABIR VE MUTLULUK DÖNGÜSÜNDE SERT BİR SÜREÇTİ BENİM İÇİN. BU ZAMAN ZARFINDA FARKETTİM Kİ ÇOK GÜZEL DOSTLUKLAR BİRİKTİRMİŞİM. İNANIN SİZİNLE ZOR SÜREÇ DİYE BİRŞEY YOK.

Yaşamış olduğum bu zor zamanda dostluklarını, sevgilerini ve ilgilerini bana hissettiren öncelikle ailem olmak üzere dostlarıma ve arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. İnanın olmasanız olmazdı.

Bu sürecin içerisin de bana ilk pozitif olduğumu telefonla arayarak bildiren ve daha önce hiç tanışmadığım hastası olmadığım bir doktor vardı

Ahmet Ozyigit

ve elit

Elite Research and Surgical Hospital

ailesi. Testimin pozitif çıktığını bana söylediği andan itibaren testim negatife dönene kadar tedavi sürecimi yakından takip edip ilgisini hep gösterdiği için sonsuz teşekkürü ediyorum. Yaşadığımız bu dönemde sizin gibi insanlarla tanışmak insanın karşına her gün çıkmıyor.

Bir özel teşekkür de çok değerli dostum

Irfan Suat Gunsel

kardeşime etmek istiyorum. Kendisi ve

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi

ailesine Bu zor dönemde sağlık konusunda gösterdikleri ilgi ve alaka inanılmaz motive ediciydi. Dostluk zor kazanılan VE hep baki kalan en büyük değerdir.

VE TABİİKİ DE EN BÜYÜK TEŞEKKÜR HİÇ TARTIŞMASIZ CANLA BAŞLA BİZİM TÜM ŞIMARIKLIK VE İHMALSİZLİKLERİMİZE RAĞMEN YILMADAN MÜCADELE EDEN BİZİ SAĞLIĞIMIZA KAVUŞTURMAK İÇİN HERŞEYİ GÖZE ALAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİM. İNANILMAZ BİR ÖZVERİ, TİTİZLİK VE SEVGİYLE SÜPER İŞLER ÇIKARIYORSUNUZ. BU YAPTIKLARINIZ ASLA UNUTULMAYACAK.”