NORTH CYPRUS UK ÖZEL

Mağusa’da Baykal Mahallesi’nde görenleri hayrete düşüren bir yaya geçidi çizildi. Çocuk oyun parkının hemen yanında Dora sokak ile Yusuf Arseven sokağını birleştiren noktaya çizilen yaya geçidi büyük tepki topluyor. Çocuk parkının da yer aldığı bölgedeki kaldırımdan yolun ortasına uzanan sözde yaya geçidi özellikle parkı kullanan çocuklar için büyük tehlike oluşturuyor.

Mağusa Belediyesi’ni bu yanlışı iptal etmeye davet eden bölge halkı, bu yaya geçidini çizen, çizilmesine müsaade eden veya çizilmesinde payı olan herkesi istifaya davet etti.

“Bu yaya geçidinin mucidi doktora görünmeli”

Gazetemiz NORTH CYPRUS UK’e konuşan bölge halkı, söz konusu yaya geçidinin dünyada bir ilk olarak yayaları kaldırımdan yolun ortasına yönlendirdiğini söyledi.

Trafik güvenliği açısından skandal olan bu yaya geçidinin çizim mantığının hangi aklın ürünü olduğunun çok önemli bir konu olduğunu dile getirildi.

Vatandaşlar, Mağusa Belediyesi’ni derhal bu mantıksız yanlışlıktan dönmeye davet ettiler.

İlginç yaya geçidinin absürtlüğünün yanında levhasının da bulunmadığından söz eden vatandaşlar, bu işte dahili olanların doktor kontrolünden geçirilmesini, doktor kontrolünün ardından da istifa etmelerini istedi.